Reizen door Australië

Australië is het land van de uitgestrekte Outback, bijzonder wildlife, ’s werelds grootste koraalrif en eeuwenoude regenwouden. Waar u het leven van de Aboriginals ontdekt en tegelijkertijd de moderne wereldsteden bezoekt. Australië staat niet voor niets vaak bovenaan de bucketlist als bestemming voor een rondreis. Maar hoe haalt u alles uit uw reis? Wij geven u graag tips voor de beste manier van reizen door Australië.

Ga buiten de gebaande paden en ontmoet de locals

Wilt u de drukte tijdens uw reis door Australië vermijden? Bezoek de highlights dan met kleinschalige tours, ga op zoek naar de minder bekende plekken en verblijf bij unieke accommodaties. Wat dacht u bijvoorbeeld van een wandeling langs de rotstekeningen van de Aboriginals, een culinaire tour langs de favoriete plekken van de Melbournians of een wandeling door de bossen waar wilde koala’s rusten in de eucalyptusbomen? Met een huurauto rijdt u via de mooiste routes van de ene naar de andere locatie. U overnacht in gezellige accommodaties, waar u wordt verwelkomd door locals die u het land door hun ogen laat ervaren. Zo komt u op plekken waar u anders niet zou komen.

Reizen door Australië? Dit is een selectie uit ons aanbod

Door de contrasten en afstanden is het van belang om keuzes te maken voor de locaties die u wilt bezoeken tijdens uw reis. Wij helpen u hier graag bij met onze lokale kennis, de tips van onze partners en de verhalen van TravelEssence reizigers. Wij raden u aan om in Australië gebruik te maken van een huurauto in combinatie met binnenlandse vluchten. Op die manier heeft u rust en variatie tijdens uw reis. U verliest geen tijd en zit niet onnodig lang in de auto. Met een rustig reistempo komt u uitgerust aan op uw locaties en heeft u genoeg tijd om de omgeving te ontdekken. U verblijft immers in accommodaties die veel meer zijn dan alleen een plek om te slapen.