Bijzondere reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland
Vakantie Australie Rondreis

Australië reizen

Reizen in Australië betekent binnentreden in een schatkamer waar u niet gauw uitgekeken raakt. Australië is voor onze begrippen een reusachtig groot land met een oppervlakte van 7,7 miljoen vierkante kilometer en maar liefst 3 tijdzones. Toch wonen er maar zo'n 23 miljoen mensen, van wie het merendeel in het zuidoosten en dichtbij de kust. Grote delen van het land zijn dan ook dunbevolkt tot leeg en daar hebben natuur, flora en fauna zich ongehinderd kunnen ontwikkelen tot de grootste attractie van het land: de indrukwekkende berg- en wildernisgebieden, de onafzienbare woestijnen, het tropisch regenwoud, de eindeloze stranden en de paradijselijke eilanden voor de kust, en dat alles in combinatie met een uniek dieren- en plantenleven.

Reizen in Australië is bovendien boeiend omdat het land over twee verschillende culturen beschikt: de Europees/Britse en die van de oorspronkelijke bevolking, de Aboriginals. Hun eeuwenoude, fascinerende cultuur is iets waar u tijdens uw bezoek beslist kennis mee moet maken. Zij kennen het land als geen ander en zien zichzelf als de bewakers en beschermers ervan. Daardoor zijn zij bij uitstek geschikt als gids om bezoekers vertrouwd te maken met de legendes, de liederen, dansen en gebruiken van hun volk.

Vanwege  de enorme uitgestrektheid, het grote aantal spectaculaire natuurgebieden en de vele boeiende steden is het bij reizen in Australië nodig dat u een keus maakt, zeker als uw tijd beperkt is. Daarom raden wij u aan een aantal binnenlandse vluchten in te plannen. Op die manier krijgt u rust en variatie in uw vakantie,  verliest u geen tijd met zeer lange autoritten en kunt u de hoogtepunten die u wilt zien op uw gemak bekijken. Met andere woorden: het is beter om van Sydney naar Cairns te vliegen dan om de 3000 kilometer tussen beide steden per auto te overbruggen. 

Op dit gedeelte van onze website vindt u een selectie uit de 400 unieke accommodaties en bijzondere activiteiten door heel Australië, en vluchtroutes die wij in uw reis naar Australië kunnen verwerken. Daarnaast vindt u enkele voorbeelden van Australië rondreizen die u een goede indruk geven van hoe een vakantie in Australië eruit zou kunnen zien. Ook vindt u informatie over de huurauto's die wij aanbieden en de vliegtuigmaatschappijen waarmee wij samenwerken. 

Bel ons op 030 272 5335 of mail ons gerust om uw ideeën te bespreken of om een afspraak in te plannen.

Onze klanten beoordelen ons met een
9.4 10
Maak gebruik van onze lokale kennis
Informatie aanvragen Presentatiedag bezoeken
Of schrijf u in voor onze
e-mail nieuwsbrief