Bijzondere reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland
Te Urewera Treks Matariki Doherty Jpg

Nieuw-Zeeland

Tijdens uw reis door Nieuw-Zeeland kunt u genieten van een rustig reistempo. U verblijft in unieke, kleinschalige accommodaties midden in het natuur omgeven met ruimte, rust en mooie uitzichten.

De landschappen met hun unieke flora en fauna zijn bijzonder indrukwekkend, maar ook de plaatselijke bevolking draagt bij aan het fijne gevoel van uw vakantie. Nieuw-Zeelanders zijn warme, vrolijke en eerlijke mensen die de kunst van het gastheerschap verstaan. Zij vinden het prachtig om verhalen te vertellen en hun gasten te amuseren.

Hieronder kunt u ideeën vinden om alvast inzicht te krijgen in de mogelijkheden voor uw Nieuw-Zeeland rondreis. Deze gelden als voorbeeld en kunnen geheel naar uw wens worden aangepast. Wat u zult vinden in deze reisvoorbeelden is een rustig reistempo met meestal twee tot vier nachten per locatie en reisafstanden van twee tot vier uur rijden, zodat ook uw rijdagen plezierig zijn. Ook vindt u een ruim aanbod van bijzondere, kleine en gezellige accommodaties met vriendelijke gastheren en -vrouwen die graag hun kennis van de streek met u delen.

Elke rondreis naar Nieuw-Zeeland wordt voor u persoonlijk georganiseerd, afgestemd op uw wensen, uw budget en uw gewenste niveau van comfort.

Onze klanten beoordelen ons met een
9.4 10