Uw unieke rondreis door Nieuw-Zeeland

Uw wensen. Onze lokale kennis. Uw perfecte rondreis door Nieuw-Zeeland.

Welkom in Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is volgens reisfanaten het mooiste land ter wereld. En dat zijn we roerend met ze eens. De ongerepte natuur, de schitterende (berg)landschappen, de 10.000 kilometer kustlijn, van prachtige fjorden tot eindeloze stranden en baaien waarvandaan u de walvissen sprongetjes van plezier kunt zien maken. Achter elke heuvel wacht een nieuwe verrassing.

Zoekt u die prachtige, pure kant van Nieuw-Zeeland?

Het ontdekken van het pure Nieuw-Zeeland begint bij echte Kiwi’s. Gastvrije Nieuw-Zeelanders, die u met open armen ontvangen. Overal waar u logeert, iedere plek die u bezoekt, elke local die u ontmoet: alles is even verrassend. Met één overeenkomst: het gevoel dat u thuiskomt aan de andere kant van de wereld.

Echte Nieuw-Zeelanders zijn trots op hun land. Zij kennen hun land, de cultuur en de geschiedenis als geen ander. Ze vertellen u er graag over en wijzen u de weg naar unieke plekken van pure schoonheid, die alleen de locals kennen en die nog niet door het massatoerisme zijn aangetast.

Meet the Maori

Een rondreis door Nieuw-Zeeland is pas compleet, als u de oerbewoners heeft ontmoet. De Maori zijn de meestervertellers, natuurkenners, cultuurdragers en nog veel meer van Aotearoa, zoals zij Nieuw-Zeeland noemen.

Deze ontdekkingen en ontmoetingen maken iedere dag van uw vakantie even bijzonder. Ongeacht of u nou drie weken of drie maanden te besteden hebt. Hoe dan ook: welkom in Puur Nieuw-Zeeland, à la TravelEssence.

Uw rondreis à la TravelEssence

U bent uniek, dus is uw rondreis door Nieuw-Zeeland dat ook. Reist u à la TravelEssence, dan rijdt u relaxed in uw comfortabele huurauto, via uitgekiende routes van de ene verrassing naar de andere. In een rustig reisschema, zodat u tijd en ruimte genoeg heeft om van iedere dag te genieten.

U heeft de keuze uit zo'n 1500 kleinschalige accommodaties en activiteiten die we persoonlijk voor u hebben geselecteerd. Bijzondere B&B’s, charmante cottages, luxe lodges, allemaal met hun eigen charme en uitstraling. Op de mooiste plekken, middenin de natuur en vooral: zorgvuldig verstopt voor het massatoerisme. En: gerund door de beste reisgidsen die u zich kunt wensen: de locals.

Dat is reizen naar Nieuw-Zeeland à la TravelEssence: Puur, Persoonlijk en Prima Geregeld.

Unieke wensen, unieke reizen

Alles wat u geregeld wilt hebben, regelen we tot in de puntjes. Met oog voor mens, dier en milieu. En omdat u uniek bent, zijn uw wensen uniek. Uw maatwerk rondreis door Nieuw-Zeeland à la TravelEssence is dat dus ook.

Om uw wensen echt te leren kennen, gaan we graag persoonlijk met u om de tafel. Daar nemen we ruim de tijd voor. Bij ons op kantoor, of bij u thuis. Waar en wanneer u het beste uitkomt.

Ontdek Nieuw-Zeeland

Nationale parken in Nieuw-Zeeland ontdekken met TravelEssence

Nationale parken

Nieuw-Zeeland heeft maar liefst dertien nationale parken verspreid over beide eilanden. Hand in hand met deze nationale parken gaat een uniek dierenleven. Met meer dan 30.000 vierkante kilometer natuur is er genoeg te ontdekken per voet, boot, auto of helikopter.
Lees verder
Nieuw Zeeland Bergen Met Zon

Regio's en streken

Ondanks dat Nieuw-Zeeland een relatief klein land is, heeft het een groot diversiteit aan natuur en activiteiten. Het Noordereiland en het Zuidereiland zijn over zestien regio’s verdeeld die ieder zijn eigen bijzonderheden heeft.
Lees verder
Wellington1 1

Steden

Nieuw-Zeeland heeft meer te bieden dan natuur en de unieke Maori-cultuur. Zo zijn er ook een aantal grote steden die zeker de moeite waard zijn. Denk bijvoorbeeld aan de hoofdstad Wellington, een perfecte combinatie van stad en groen met een levendige koffiecultuur.
Lees verder

Er zijn meer dan genoeg bezienswaardigheden in Nieuw-Zeeland. Denk bijvoorbeeld aan de bijzondere en unieke musea die u kunt bezoeken. Of de prachtige meren, ontstaan door de uitscheurende werking van ijs in de ijstijd en het smelten van gletsjerijs.

Tijdens een rondreis door Nieuw-Zeeland komt u uiteraard ook in aanraking met de Maori-cultuur, ondanks dat slechts 14% van de bevolking Maori is. Zij verwelkomen u graag met hun Manaakitanga, oftewel hun gastvrijheid. Ontdek deze eeuwenoude cultuur met een rijke geschiedenis en bijzondere rituelen en tradities.

Rondreis Nieuw-Zeeland met TravelEssence

Kiest u voor rondreizen door Nieuw-Zeeland met TravelEssence, dan kiest u voor een geheel op maat gemaakte reis. Door onze relaties met de lokale bewoners kunnen wij u de meest interessante activiteiten en accommodaties aanbieden. Zodra wij met u aan tafel zitten om de reis te bespreken en uw wensen te noteren, is de voorpret van reizen naar Nieuw Zeeland al begonnen. Wij zorgen voor een unieke belevenis.

Individuele rondreis door Nieuw-Zeeland | TravelEssence

Individuele rondreizen

Door te verblijven in kleinschalige accommodaties voelt u zich tijdens een individuele rondreis door Nieuw-Zeeland nooit alleen.
Lees verder
Rondreis door Nieuw-Zeeland met z'n tweeën

Rondreis met z'n tweeën

Wat de reden ook is om met z’n tweeën door Nieuw-Zeeland te reizen, het is altijd een goed idee. Door te kiezen voor TravelEssence bent u verzekerd van een relaxed reistempo, bijzondere accommodaties en een reis op maat gemaakt, speciaal voor u en uw reispartner.
Lees verder
Rondreizen met kinderen door Nieuw-Zeeland | TravelEssence

Rondreizen met kinderen

Een reis naar Nieuw-Zeeland met kinderen? Niets is onmogelijk! Nieuw-Zeeland zit vol met bijzondere dieren en prachtige activiteiten, ideaal voor uw kinderen.
Lees verder

Voorbeeldreizen Nieuw-Zeeland

Praktische informatie over Nieuw-Zeeland

De lokale bevolking heeft Nieuw-Zeeland de bijnaam ‘Gods Own Country’ gegeven. Met deze bijnaam laat de bevolking de waardering voor de schoonheid van het land zien. Zowel op het Noordereiland als op het Zuidereiland zijn prachtige natuurverschijnselen die aan dit beeld voldoen. Om deze schoonheid te ontdekken en alles uit uw Nieuw-Zeeland reis te halen, delen wij wat praktische informatie.

TravelEssence beste reistijd in Nieuw-Zeeland

De beste reistijd

Niets is zo verraderlijk als het weer. Dat geldt ook voor Nieuw-Zeeland. Daarom wordt er ook wel gesproken van vier seizoenen op één dag. De vraag is natuurlijk: Wanneer ziet u de mooiste landschappen en heeft u kans op het beste weer tijdens uw reis?
Lees verder
Alles over uw paspoort en visum voor Nieuw-Zeeland

Visum en paspoort

Zodra u in Nieuw-Zeeland bent aangekomen, wilt u niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Daarom is het van belang om uw visum en de geldigheid paspoort of reisdocumenten niet te vergeten.
Lees verder
Eten en drinken in het culinaire Nieuw-Zeeland met TravelEssence

Eten en drinken

Nieuw-Zeelanders hebben hun eigen culinaire hoogstandjes. Denk bijvoorbeeld aan de barbecue, die zij hun Kiwi noemen. Buiten de barbecue kent Nieuw-Zeeland ook één van ’s werelds beste oesters, heerlijke wijnen en de unieke keuken van de Maori.
Lees verder

Vliegen naar Nieuw-Zeeland

De vliegreis naar Nieuw-Zeeland lijkt enorm lang en u kunt er tegenop zien. Toch kunt u al binnen een dag op locatie zijn. Ook kunt u er voor kiezen om wat rustiger te reizen en kiezen voor een stop over in bijvoorbeeld Hong Kong. Wat uw wensen ook zijn, TravelEssence zorgt voor een comfortabele vlucht zodat u uitgerust aankomt en alles uit de lange vlucht naar Nieuw-Zeeland kunt halen.

Waar voor uw geld

Luchtvaartmaatschappijen

TravelEssence werkt met een beperkt aantal luchtvaartmaatschappijen. Allen A-merk. De door onze gekozen maatschappijen bieden comfortabele stoelen, elk met een eigen televisie en de meeste beenruimte. Daarnaast profiteert u van de beste service en veiligheid.
Lees verder
Vlucht  Nz Met  Air  New  Zealand

Voorbeeldroutes

Er zijn diverse vluchtroutes mogelijk om in Nieuw-Zeeland te komen. Daarnaast hebben we vaak specials en aanbiedingen, waarvan u kunt profiteren. Onze reisspecialisten kunnen u hierover informeren tijdens de bespreking van uw reisplannen.
Lees verder
Aqua  Luna  Hong  Kong Harbour City

Stop overs

Voor veel mensen is het prettig om de lange vliegreis te onderbreken met een tussenstop, bijvoorbeeld in Hong Kong of Singapore. De stop over is ideaal om uw reis nog afwisselender en interessanter te maken. U kunt rustig bijkomen om goed uitgerust en fris in Nieuw-Zeeland aan te komen.
Lees verder