Uw unieke rondreis door Nieuw-Zeeland

Uw wensen. Onze kennis. Uw perfecte rondreis door Nieuw-Zeeland.

Zoekt u een rondreis naar het mooiste land ter wereld? Nieuw-Zeeland. Maar misschien weet u niet waar u moet beginnen of schrikt u af van de snelle rondreizen langs alle hoogtepunten. Gelukkig kunnen wij u helpen, want wij komen er zelf vandaan en zijn gespecialiseerd in rondreizen naar Nieuw-Zeeland, weg van de massa. Wij bieden kennis uit eerste hand en het meeste interessante aanbod van kleinschalige accommodaties en activiteiten. Wij geven eerlijk en duidelijk advies om uw rondreis vorm te geven. Wij ontwerpen uw vakantie naar Nieuw-Zeeland voor u, en vooral, met u. Zodra u met ons om tafel zit, is de voorpret van uw reis al begonnen. Veel van onze reizigers zeggen dat wij 's werelds beste reisspecialist zijn. Met een 9,3 wordt dat bevestigd.

Hoe kan ik er het best komen? Wanneer is de beste reistijd? Wat zijn voor mij de beste plekken die ik tijdens mijn vakantie kan ervaren? Hoe lang moet ik blijven op een locatie? Wat zijn de reisafstanden? En hoe zorg ik ervoor dat ik mijn reisbudget optimaliseer? Dit zijn allemaal vragen die wij voor u kunnen beantwoorden tijdens een persoonlijk gesprek. Deel uw verwachtingen, wensen en dromen met een van onze reisspecialisten. Wij maken voor u een rondreis door Nieuw-Zeeland volledig naar wens.

Onze reisspecialisten zijn vaak in Nieuw-Zeeland om ons unieke aanbod van kleinschalige, bijzondere accommodaties en activiteiten zelf te bezoeken. Zij weten precies wat bij u past en stellen een uitgekiende rondreis samen die volledig aansluit bij uw ideeën, verwachtingen en budget. Zodra u tevreden bent met het voorstel, kunnen wij de vakantie voor u regelen. Daar zijn wij heel goed in! Wij staan in direct contact met onze gastvrouwen en -heren en maken uw speciale wensen waar.

“Ik ben TravelEssence begonnen om Nieuw-Zeeland - mijn geliefde thuisland - te laten zien zoals ik het ken." Andrew Morten - oprichter TravelEssence

Rondreizen door Nieuw-Zeeland à la TravelEssence

Tip 1: Wij raden u een rustig reistempo aan. Laat het land op u inwerken. Het pure licht, de geur van het regenwoud en de klank van de golven langs de 15.500 kilometer lange kustlijn. Waarom zou u zich haasten en met een opgejaagd gevoel van trekpleister naar trekpleister reizen, terwijl u rustig kunt genieten van de oogstrelende Nieuw-Zeelandse natuur? Uw eerste tip van TravelEssence is al binnen.

Tip 2: een rondreis weg van het massatoerisme met kleinschalige accommodaties en activiteiten. Oftewel: meet the locals. Profiteer van tips en bovenal de hartverwarmende gastvrijheid van echte Nieuw-Zeelanders, terwijl zij u hun eigen stukje paradijs laten zien. Een paar dagen hier en een paar dagen daar, en binnen enkele weken heeft u Nieuw-Zeeland in uw hart gesloten. Net als wij.

Tip 3: neem contact met ons op voor een persoonlijk reisadvies. Onze reisadviseurs zijn ontelbaar veel keren in Nieuw-Zeeland geweest. Zij kennen iedere bijzondere accommodatie die wij aanbieden. Op basis van uw wensen en verlangens kunnen zij uw rondreis door Nieuw-Zeeland samenstellen en tot in het diepste detail organiseren.

Ons doel: de beste reizen door Nieuw-Zeeland te realiseren voor iedere TravelEssence cliënt.

Voorbeeldreizen Nieuw-Zeeland

Met uw wensen en met onze lokale kennis gaan wij graag met u rondom de tafel zitten om uw droomreis naar Nieuw-Zeeland samen te stellen. U kunt alvast wegdromen naar Nieuw-Zeeland met onze voorbeeldreizen. Wij hebben voorbeeldreizen voor als u alleen gaat reizen, als u kiest voor een reis met z’n tweeën, voor een reis met uw kinderen of een reis naar Nieuw-Zeeland met een groep.