Bijzondere reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland
Travel Essence Rondreis Nieuw Zeeland Rijden Door Ansichtkaarten

Rondreis door Nieuw-Zeeland

Wat dacht u van een rondreis door Nieuw-Zeeland, waarbij u op een rustig tempo het land ontdekt? Een rondreis weg van het massatoerisme met kleinschalige accommodaties en activiteiten. U kunt denken aan een bed & breakfast bij de Nieuw-Zeelanders thuis, een lodge met uitzicht op de natuurrijke omgeving, een boottocht door de fjorden of een Maori-gids die u meeneemt om het gebied van zijn stam te laten zien.  

Rondreizen door Nieuw-Zeeland met TravelEssence

Tijdens uw Nieuw-Zeeland rondreis rijdt u met uw huurauto van de ene mooie ansichtkaart door de andere en dat met mogelijk vier seizoenen op een dag. Het ene moment schijnt de zon en op het andere moment staat u in de sneeuw. De verschillende landschappen op het Zuidereiland en het Noordereiland zijn de thuisbasis van unieke flora en fauna.

Naast de natuur wordt u ook verwelkomd door de gastvrijheid van de Nieuw-Zeelanders. De lokale bevolking staat namelijk bekend als warm, vrolijk en eerlijk. Zij vertellen u de lokale verhalen, geven u tips en horen graag de ervaringen van uw reis door Nieuw-Zeeland. Op het Noordereiland vindt u ook de eeuwenoude cultuur van Nieuw-Zeeland, namelijk de Maori-cultuur.

Dankzij onze eigen ervaringen, de verhalen van onze klanten en de tips van onze partners in Nieuw-Zeeland, kennen wij de mooiste routes door het land. Denk bijvoorbeeld aan off-road wegen door de bergen, kronkelwegen langs de kust en de interessante verbindingswegen tussen de steden.

Onze reizen hebben een rustig reistempo, met gemiddeld twee tot vier nachten per locatie en relatief korte afstanden tussen de accommodaties. Zo blijven de rijdagen leuk, komt u uitgerust aan en heeft u meer tijd om de omgeving te verkennen.

Voorbeeldreis Nieuw-Zeeland

Met uw wensen en met onze lokale kennis gaan wij graag met u rondom de tafel zitten om uw droomreis naar Nieuw-Zeeland samen te stellen. U kunt alvast wegdromen naar Nieuw-Zeeland met onze voorbeeldreizen. Wij hebben namelijk voorbeeldreizen voor als u alleen gaat reizen, als u kiest voor een reis met z’n tweeën, voor een reis met uw kinderen of een reis naar Nieuw-Zeeland met een groep. Deze voorbeeldreizen geven u een indruk van hoe uw reis naar Nieuw-Zeeland er uit zou kunnen zien.

Onze klanten beoordelen ons met een
9.4 10
Maak gebruik van onze lokale kennis
Informatie aanvragen Presentatiedag bezoeken
Of schrijf u in voor onze
e-mail nieuwsbrief