Bijzondere reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland
Vliegen Naar Nieuw Zeeland

Vliegen naar Nieuw-Zeeland

Als Nieuw-Zeeland reisspecialist weten wij hoe u op de beste en meest relaxte manier naar Nieuw-Zeeland kunt vliegen, en dat vaak tegen aantrekkelijke tarieven en voorwaarden. Wij zoeken de vluchten uit met de beste vertrek- en aankomsttijden en aansluitingen. Wij werken alleen maar met A-merk maatschappijen zoals Cathay Pacific, Malaysia Airlines, Emirates, Air New Zealand en Singapore Airlines. Deze maatschappijen bieden comfortabele stoelen, elk met een eigen televisie en de meeste beenruimte. En natuurlijk bieden ze de beste service en veiligheid.

Nieuw-Zeeland lijkt heel veel weg te zijn, maar u kunt er al binnen één dag zijn. 

U kunt Nieuw-Zeeland bereiken via het oosten of het westen, in één ruk of met een stop onderweg in bijvoorbeeld Hongkong of Singapore. En als u via de Verenigde Staten reist kan dat in Los Angeles of in San Francisco, op Fiji, Tahiti, Hawai of de Cook Eilanden. Bovendien bestaat de mogelijkheid een rond-de-wereld-ticket aan te schaffen waarmee u op diverse plaatsen in het Verre Oosten, op de eilanden in de Stille Oceaan en in de Verenigde Staten de reis kunt onderbreken. 

Wie Frequent Flyer Miles en tier points spaart, kan bij ons zowel met One World, Flying Blue, Sky Wards als met Star Alliance naar en in Nieuw-Zeeland vliegen.

Onze klanten beoordelen ons met een
9.4 10