Nz pohue purepod discoverpage detailed small scale stays
Nz annandale banks peninsula sunset discoverpage detail small scale stays
Nz crab cove cave view discoverpage detailed small scale stays
Nz pohue purepod discoverpage detailed small scale stays
Nz annandale banks peninsula sunset discoverpage detail small scale stays
Nz crab cove cave view discoverpage detailed small scale stays
MET DE HAND GESELECTEERD, UNIEK EN PERSOONLIJK

Accommodaties in Nieuw-Zeeland

Een accommodatie moet veel meer zijn dan alleen maar een plek om te slapen. Voor dezelfde prijs als een standaard hotel, motel of camper verblijft u namelijk op bijzondere plekken. Daarom bieden wij accommodaties aan die op zichzelf al een ervaring zijn. Wij delen dan ook graag alvast een selectie van onze kleinschalige accommodaties in Nieuw-Zeeland met u.

Denk aan een eco lodge midden in het regenwoud, een boetiek lodge waar de Nieuw-Zeelanders voor u koken, een schapenboerderij van 10.000 hectare of een boetiekhotel in de stad. Of wat dacht u van een een vakantiehuis met een privé strand, een cottage met uitzicht op de lokale wijngaard of een gezellige bed & breakfast waar uw hosts hun verhalen, tips en adviezen met u delen.

8 redenen waarom onze accommodaties in Nieuw-Zeeland uniek zijn

#1 We hebben het beste van Nieuw-Zeeland gevonden

We hebben door heel Nieuw-Zeeland gereisd en zorgvuldig al onze accommodaties geselecteerd. We hebben de beste kwaliteit, prijs en het beste comfort gevonden. We hebben meer dan 800 accommodaties waar u kunt verblijven. Allemaal uniek en speciaal. En we bezoeken ze regelmatig om de kwaliteit te waarborgen en de manier waarop u als een van onze gasten wordt ontvangen, te verbeteren.

#2 Onze hosts maken het verschil

Nieuw-Zeelanders staan wereldwijd bekend om hun oprechte gastvrijheid. Onze hosts zullen u met open armen ontvangen. Ze kunnen niet wachten om u hun deel van de wereld te laten zien. En ze houden zeker van een goed gesprek! Of wees niet verbaasd als ze u uitnodigen voor een barbecue - in Kiwi-stijl! Onze hosts staan erom bekend hun lokale tips en verborgen juweeltjes te delen. Dus als u wilt weten waar het beste restaurant in de buurt is, vraag het ze dan! Ze kennen hun land als geen ander. En ze willen het graag met u delen.

Een slaapkamer met tweepersoonsbed en twee fauteuils in Dunedin
Onze gastheren zullen u onthalen met warme Kiwi-gastvrijheid
Luxury accommodation with view | New Zealand holiday
We hebben meer dan 800 kleinschalige accommodaties gevonden waar u kunt verblijven

"Ik hou van de kleine, persoonlijke en charmante accommodaties die je het gevoel geven dat je thuis bent."

Tobias, reisadviseur

#3 Bijzondere locaties locations

Onze accommodaties bevinden zich op plaatsen waar u normaal niet zult komen. Een plek midden in de mooiste natuur van Nieuw-Zeeland. Of naast een afgelegen strand waar niemand anders te bekennen is. Gelegen naast een bergmeer. In een funky buitenwijk van Nieuw-Zeelands hoofdstad. Waar het ook is, u zult het echte en authentieke Nieuw-Zeeland kunnen ervaren.

#4 Weg van het massatoerisme

Andere toeristen reizen in een overvolle bus rond en verblijven in 'typische' hotels en motels. Terwijl zij met een enorme snelheid alle schatten van het land passeren, verblijft u in accommodaties met lokale hosts. Een plek weg van de andere toeristen, weg van de drukte. Een plek waar u zich thuis voelt en echt verbinding kunt maken met de lokale bevolking.

#5 Een lokale ervaring

We hebben onze accommodaties niet op basis van het interieur gekozen, maar vanwege de exclusieve lokale ervaring, die zij u zullen geven. Verblijf op een lokale boerderij en laat uw gastheren, Jim en Monique, u rondleiden over hun landgoed. Leer hoe u een schaap scheert of een koe melkt. Proef verse producten uit hun eigen moestuin. Een echte lokale ervaring, die uniek is voor u.

Ga glamping in Te Urewera Rainforest | New Zealand nature
Verblijf op een glamping in het hart van het Te Urewera-regenwoud
© TravelEssence
Cosy accommodation | New Zealand holiday
Val in slaap door het geluid van de oceaan in Taranaki

"Ik verblijf graag in Kiwi vakantiehuizen die bekend staan als 'baches'. Dit zijn huizen op de mooiste locaties."

Michiel, reisadviseur

Onze lokale kennis maakt het verschil

Beleef Nieuw-Zeeland op een unieke lokale manier

U kunt onze reisadviseurs alles vragen! Bel ons en we beantwoorden graag al uw vragen over uw vakantie naar Nieuw-Zeeland.

#6 U hoeft niet ver te reizen

Nieuw-Zeeland is geen enorm land, daarom kunt u veel zien zonder al te ver te hoeven reizen. Onze accommodaties bevinden zich op slechts een paar uur rijden van elkaar. En hoewel u maar een paar uur reist, zult u een compleet nieuw landschap ontdekken om te verkennen. Van met sneeuw bedekte bergen, met mos bedekte bossen tot gouden stranden en eigenzinnige kleine stadjes. Eindeloze schilderachtige landschappen. En een achtertuin vol lokale schatten.

#7 Onze lokale kennis

Onze reisexperts zijn native Nieuw-Zeelanders, of hebben veel door het land gewoond en gereisd. Daarom kunnen we met onze lokale kennis en unieke kleinschalige verblijven een reis naar Nieuw-Zeeland creëren die uniek is voor u. Op basis van uw wensen, verlangens en individuele behoeften kiezen wij de accommodaties die het beste bij u passen. Wat u ook wilt, wat u ook nodig heeft, wij hebben het gevonden.

Tiny house surrounded by nature | New Zealand nature
Verblijf op bijzondere locaties, midden in de natuur
Unique accommodation | New Zealand holiday
Wij stemmen onze unieke accommodaties af op uw wensen en behoeften

#8 Exclusief voor TravelEssence

De meeste van onze accommodaties werken exclusief met TravelEssence. U vindt ze nergens anders. En zeker niet tijdens een online zoekopdracht. We werken rechtstreeks samen met de lokale bevolking en creëren unieke ervaringen. Wilt u mixen en matchen? Geniet tijdens uw reis van een scala aan accommodaties. Van luxe lodges, eigenzinnige bed & breakfasts tot vakantiehuizen aan het strand en glamping onder de sterren. Geen enkele plaats zal hetzelfde zijn.

Wij gaan graag met u in gesprek over alle mogelijkheden. Onze accommodaties zijn meer dan een comfortabel bed en een schone badkamer. Het is een beleving, een plek die u verbindt met het land en de lokale bevolking.

Bekijk een aantal van onze accommodaties

kies uw reisgezelschap

Handige weetjes

Ontdek meer over Nieuw-Zeeland

Land van diversiteit en contrasten

Regio’s en gebieden van Nieuw-Zeeland

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.