Reizen door Australië met kinderen

Dieren en natuur. Comfortabele accommodaties. Tijd om te relaxen.

Terwijl u van een glas lokale wijn geniet, verwonderen de kinderen zich over de rondspringende kangoeroes. Met het gezin verblijft u in een boomhut, midden in de jungle, waardoor u zich ook weer even kind voelt. En zelfs in de Australische steden is er voor beide generaties veel te beleven. Eerst brengt u een bezoek aan het Opera House in Sydney om vervolgens de kinderen mee te nemen voor een picknick in de Royal Botanic Gardens waar gekleurde vogels rondvliegen. Wij geven u vast een idee van een reis door Australië met kinderen.

Voorbeeldreizen Australië met kinderen

Tot nu toe hebben wij nog nooit een kind ontmoet dat niet gek is op dieren. De jonge kinderen willen het liefst met de kleine dieren knuffelen terwijl het voor de oudere kinderen veel stoerder is om de wilde dieren van dichtbij te observeren. Voor de kleintjes is het zaak om bestemmingen te kiezen waar ze kunnen rondhuppelen met kangoeroes en kunnen spelen met kleinvee. Hierbij kunt u denken aan een verblijf op een boerderij waar ze alpaca’s kunnen voeren of aan een vakantiehuis aan de kust waar ’s avonds pinguïns aan land waggelen.

“De balans tussen rust en activiteiten, tussen leuke en mooie dingen voor de volwassenen en leuke dingen voor de kinderen was perfect” - lees het reisverslag van de Familie Cohenno

Voor de tieners mag het misschien iets avontuurlijker met grote en gevaarlijke dieren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een kajakavontuur door de ruige natuur van het hoge noorden waar zoutwaterkrokodillen leven? Of samen met de kinderen walvissen spotten in Sydney, zwemmen met dolfijnen in Noosa of grote zeehonden zien zonnen op de zandbanken van Kangaroo Island?

Uw rondreis door Australië

Klein of groot, voor ieder kind geldt dat ze geen zin hebben om dagen in de auto te zitten. En u waarschijnlijk ook niet. Tijdens een reis met TravelEssence reist u daarom op een rustig reistempo met korte afstanden tussen de locaties. De reizen door Australië met kinderen zijn ook gefocust op accommodaties met veel ruimte. Het wordt een reis waarbij de wensen en interesses van het hele gezin aan bod komen.

Voorbeelden en inspiratie