Reizen met z’n tweeën door Nieuw-Zeeland

Relaxed reistempo. Bijzondere accommodaties. Reizen op maat.

Is het tijd om samen naar Nieuw-Zeeland te gaan om de droomreis van uw leven te gaan maken? Gaat u trouwen en op huwelijksreis naar Nieuw-Zeeland? Bent u gewoon goede vrienden of een verliefd koppel en mag dit gevierd worden met een rondreis door het land van de Kiwi’s? Of heeft u familie in Nieuw-Zeeland wonen en combineert u een bezoek met een rondreis? Wat de reden ook is, een reis naar Nieuw-Zeeland met z’n tweeën is een goed idee.

Voorbeeldreizen Nieuw-Zeeland met z’n tweeën

Een voorbeeldreis bestaat uit vluchten, autohuur, accommodaties en activiteiten. U kunt denken aan een comfortabele vlucht in Premium Economy Class van Cathay Pacific en een huurauto die bij uw wensen past. Op een rustig tempo reist u met de huurauto door Nieuw-Zeeland, zodat u zowel onderweg als op locatie kunt genieten van de omgeving. De kleinschalige accommodaties zullen verschillen van bijvoorbeeld een gezellige bed & breakfast bij de locals, een verblijf tussen de dieren op de boerderij, een cottage midden in de natuur, een luxe lodge met uitzicht op de bergen en een hotel in de stad. Zwemmen met dolfijnen in Kaikoura, een tweedaagse boottocht door Doubtful Sound, mountainbiken door Wanaka, een boom planten met de Maori en ontspannen in de modder van Rotorua. Dit zijn slechts een aantal activiteiten die u kunt ondernemen in Nieuw-Zeeland.

Uw rondreis door Nieuw-Zeeland

Kiest u voor luxe of juist meer voor avontuur? Bent u geïnteresseerd in natuur of juist in cultuur? Wij komen bij u thuis of u komt naar ons kantoor in Zeist om uw wensen door te spreken. Onze reisadviseurs maken een reisvoorstel voor u gebaseerd op de wensen, maar ook op uw interesses, het budget en de reisperiode. Het reisplan kunt u uiteraard nog aanpassen, zodat u een onvergetelijke reis naar Nieuw-Zeeland kunt gaan maken.

Voorbeelden en inspiratie

5-weekse rondreis door Nieuw-Zeeland in het teken van natuur en Maori cultuur
  • Internationale vluchten in Economy Class
  • 32 nachten in kleinschalige accommodaties
  • Sterren kijken in Tekapo
  • Overnight Cruise door de Doubtful Sound
  • Avontuurlijke tocht door Mount Aspiring National Park
  • Walvissen spotten in Kaikoura
  • Vogels spotten op Kapiti Island
  • Samen met Maori bomen planten in Te Urewera regenwoud
  • 32 dagen autohuur
  • Vanaf €6.700 per persoon

5-weekse rondreis door Nieuw-Zeeland in het teken van natuur en Maori cultuur

Omgeven door de Nieuw-Zeelandse natuur leert u de Kiwi’s en Maori kennen