20230112 113724
20230112 113724
Ontmoet ons

Vakantiebeurzen

Bent u van plan om een reis naar Nieuw-Zeeland of Australië te maken en heeft u vragen of wilt in gesprek gaan met onze reisadviseurs? Kom dan naar een van onze presentatiedagen of bezoek een van onze stands op onderstaande beurzen.

Verre Reizen Event

7 & 8 oktober, Waagnatie in Antwerpen
Welke reis gaat u maken? Welke bestemming? Stel uw droomreis op maat samen met de hulp van reisspecialisten. De naam zegt het al, een event voor uw verre reis gehouden op een hele bijzondere locatie.
https://www.reis-events.nl/ver...

Verre Reizen Event

21 & 22 oktober, Fokker Terminal in Den Haag
Van grote bekende touroperators tot kleinschalige onbekende aanbieders. Een ding hebben ze allemaal gemeen, het zijn echt ervaren maatwerkspecialisten die u helpen om uw droombestemming te kunnen verwezenlijken! Ook Little America staat op deze beurs. Kom langs en beleef uw voorpret op het Verre Reizen Event!
https://www.reis-events.nl/ver...

Fair for Special Journeys

6 & 7 januari, Beurs van Berlage in Amsterdam
Het doel van deze 'vakantiebeurs voor bijzondere reizen' is om een omgeving te creëren waar massatoerisme niet de toon zet, maar waar selectief gekozen wordt voor kwaliteit en authenticiteit!
https://www.vakantiebeursamste...

Vakantiebeurs

11 t/m 14 januari, Jaarbeurs in Utrecht
Vind de meest bijzondere en mooiste onontdekte bestemmingen van over de hele wereld, gepresenteerd door enthousiaste reisexperts. Ontdek nieuwe culturen, smaken en avonturen en laat u informeren over de nieuwste reistrends.
https://www.vakantiebeurs.nl/

Laat u inspireren

Land van diversiteit en contrasten

Regio's en gebieden van Australië

Ervaar het echte Australië met deze

Top activiteiten in Australië

Land van diversiteit in cultuur en natuur

Ontdek de verschillende regio's van Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is een relatief klein land, maar kent een enorme diversiteit. Elke regio bezit zijn eigen, unieke… lees meer

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.