Header Vakantiebeurs Utrecht 2016
Ontmoet ons

Vakantiebeurzen

Bent u van plan om een reis naar Nieuw-Zeeland of Australië te maken en heeft u vragen of wilt in gesprek gaan met onze reisadviseurs? Kom dan naar een van onze presentatiedagen of bezoek een van onze stands op onderstaande beurzen.

Vakantiebeurs Utrecht

4 - 5 juni 2021, Online
Normaal gesproken staan op de Vakantiebeurs honderden reisleiders en locals die uw volgende vakantiebestemming door en door kennen. Dit jaar doen ze het eenmalig anders: online! Op 4 juni is er in de avond een travel show en op zaterdag 5 juni, kunt u onze online stand bezoeken. U kunt een één-op-één sessie inplannen met een van onze reisadviseurs, dus u hebt alle tijd om uw vragen te stellen en alle informatie te krijgen. Zij geven u maar wat graag leuke tips van wat u echt moet zien. En tips die u niet in reisgidsen of op internet vindt. Zo krijgt u meteen een echte indruk van wat u kunt verwachten als u eenmaal vakantie hebt. U kunt zich gratis aanmelden via de website van de Vakantiebeurs.
www.vakantiebeurs.nl

Nu boeken, maar toch flexibel blijven

Flexibel boeken

Staat u te popelen om een reis te boeken? Twijfel niet langer. Boek nu een reis Down Under. Mochten wij tot 4… lees meer

U wilt natuurlijk het meeste uit uw reis naar Australië of Nieuw-Zeeland halen. Maar het boeken van de ideale… lees meer

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.