Individuele rondreis door Australië

Kleinschalige accommodaties. Verblijf bij de locals. Relaxed reistempo.

“Hello, you must be Agnes”. Zo werd een van onze klanten begroet toen ze aankwam bij haar accommodatie in Australië. Ze reisde in haar eentje door Australië, maar heeft zich tijdens de reis nergens alleen gevoeld. Bij onze kleinschalige accommodaties, zoals bed & breakfasts en boetiek lodges, wordt u verwelkomd door de gastvrije Aussies. U komt aan als gast en vertrekt als vriend. Tijdens een individuele rondreis door Australië zult u zich thuis voelen en dat terwijl u aan de andere kant van de wereld bent.

Voorbeeldreizen Australië voor een individuele reis

Australië is een zeer geschikte bestemming voor een individuele rondreis. Aan de hand van onze voorbeeldreizen laten wij u alvast een aantal mogelijkheden zien. Zo kunt u kiezen voor een roadtrip door Australië, waarbij de internationale vluchten, huurauto, accommodaties en activiteiten voor u geregeld worden. Reist u alleen, maar rijdt u liever niet alleen? Dan is een individuele rondreis door Australië met binnenlandse vluchten een goed alternatief. U kunt dan de leukste steden en de mooiste natuurgebieden van Australië met elkaar combineren. Tijdens uw reis komt u in contact met de Aussies door te verblijven bij kleinschalige accommodaties en door mee te gaan op meerdaagse tours. Deze locals staan garant voor gezelligheid en laten u graag hun land zien.

Uw rondreis door Australië

Als u een reis naar Australië maakt met TravelEssence en u reist alleen, dan zorgen wij ervoor dat de accommodaties, activiteiten, het reisschema en de afstanden passen bij uw wensen. Wat uw wensen ook zijn, wij gaan graag met u rondom de tafel zitten om deze te bespreken. Het wordt uw droomreis!