Nz scenic drives roadtrips mount cook road
Nz lake tekapo road mountains partner compact car
Nz west coast punakaiki road solo compact car
Nz arthurs pass road trip 3 family compact car
Nz scenic drives roadtrips mount cook road
Nz lake tekapo road mountains partner compact car
Nz west coast punakaiki road solo compact car
Nz arthurs pass road trip 3 family compact car
De ultieme roadtrip

Autohuur in Nieuw-Zeeland

Huur een auto in Nieuw-Zeeland en rijd dwars door de Zuidelijke Alpen, over de Arthurs Pass. Langs glasheldere meren, dichte bossen en met sneeuw bedekte bergen. Volg Milford Sound Highway en rijd over slingerende wegen met uitzicht op de kust of sla een zijweg in om meer te zien van het lokale leven van de Nieuw-Zeelanders. Tijdens een roadtrip door Nieuw-Zeeland rijdt u de mooiste routes, door de vele ansichtkaarten die de natuur rijk is. Voor zo’n rondreis heeft u natuurlijk een huurauto nodig. Wat komt er allemaal kijken bij het huren van een auto in Nieuw-Zeeland?

Rondje Nieuw-Zeeland

Om zorgeloos van uw vakantie in Nieuw-Zeeland te kunnen genieten wilt u zo min mogelijk kans hebben op autopech. Huur daarom altijd een auto die niet ouder is dan 6 maanden met zorg voor een volledige verzekering. Dit betekent meer tijd om te genieten van het ongelooflijke uitzicht over de diverse landschappen die Nieuw-Zeeland rijk is.

Welk formaat auto heeft u nodig?

Een compacte, middelgrote of grote SUV? Het is soms een lastige keus die afhangt van uw reisgezelschap en uw voorkeuren. Wat uw beslissing ook is, ontdek Nieuw-Zeeland in een ontspannen tempo. Rij veilig in een betrouwbare auto en sta versteld van het uitzicht na elke bocht die u neemt.

Go "off the grid" - our rental cars are fully insured for all roads
Wijk eens af van de hoofdwegen
De slingerende wegen langs de prachtige westkust in Nieuw-Zeeland
Ontdek de westkust van Nieuw-Zeeland
© TravelEssence

Compact SUV

Een compacte SUV geeft u de flexibiliteit om overal in het land comfortabel en in een ontspannen tempo te rijden. Efficiënt brandstofverbruik, betaalbaar en comfortabel om in te rijden. Het perfecte formaat voor twee. Daarbij geniet u van een iets hogere instap, wat het in- en uitstappen makkelijker maakt en zorgt voor beter zich.

Een compacte SUV is ook perfect als u met een groep vrienden reist. Huur bijvoorbeeld meerdere auto's en geniet van uw onafhankelijkheid. Zo hoeft u als groep niet allemaal tegelijk dezelfde activiteiten te ondernemen.

Canterbury countryside road
Bewonder de schoonheid van het platteland van Canterbury
Arthur's Pass covered in snow
Ontdek Arthur's Pass

Medium SUV

Reist u met een ander stel? Of met uw beste vriend? Wat uw situatie ook is, een middelgrote auto biedt meer ruimte voor u en uw bagage. En met een laag brandstofverbruik is het een betaalbaar voertuig. Doordat hij wat hoger op zijn wielen staan, kunt u gemakkelijk over zowel verharde en onverharde wegen rijden.

Arthur's Pass is one of New Zealand's most spectacular scenic drives
Stop onderweg en ontdek de verborgen pareltjes
Driving through Arthurs Pass | New Zealand holiday
Sta versteld van het uitzicht bij elke bocht die u neemt

Large SUV

Een grote SUV biedt veel ruimte voor u en uw bagage. Doordat deze auto hoog op zijn wielen staat. geniet u van beter zicht en dat betekent natuurlijk de beste kijk- en rijervaring. Rijd probleemloos over verharde en onverharde wegen. Een ideale auto om Nieuw-Zeeland mee te verkennen!

"State Highway 6 van Greymouth naar Westport aan de westkust van het Zuidereiland is adembenemend, vooral tijdens zonsondergang."

Ben, reisadviseur
Scenic route Lake Pukaki | New Zealand nature
Laat u betoveren door prachtige achtergronden
© TravelEssence
Refreshing dip at Haast Pass Blue Pools | New Zealand active holiday
Stop onderweg voor een verfrissende duik

Wij huren auto's standaard inclusief verzekering. Het eigen risico bedraagt $0. Let op: er zijn andere verzekeringsbeperkingen waarmee u rekening moet houden.

Panoramic Views | New Zealand nature

Nieuw-Zeeland met de camper

Spot unique wildlife on the remote Southern Scenic Route

Andrew’s top 9 autoroutes in Nieuw-Zeeland

Handige weetjes

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.