Nz mahurangi regional park 2 discoverpage detail regions
Nz otago peninsula beach seal 2 discoverpage detail regions
Nz bay of islands sand dunes 23 discoverpage detail regions
Nz mahurangi regional park 2 discoverpage detail regions
Nz otago peninsula beach seal 2 discoverpage detail regions
Nz bay of islands sand dunes 23 discoverpage detail regions
Land van diversiteit in cultuur en natuur

Ontdek de verschillende regio's van Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is een relatief klein land, maar kent een enorme diversiteit. Elke regio bezit zijn eigen, unieke natuurlijke schoonheid, culturele rijkdom en avontuurlijke mogelijkheden.

Als u overweegt een vakantie naar Nieuw-Zeeland te boeken, is het goed om eerst het land beter te leren kennen, want u vraagt zich misschien wel af: 'Welke regio moet ik bezoeken in Nieuw-Zeeland?'

Het Noordereiland is beroemd om zijn bruisende steden, geothermische activiteit en prachtige landschappen in plaatsen zoals Auckland en de Bay of Plenty.

Op het Zuidereiland wachten u majestueuze bergen, blauwe meren en ongerepte wildernis in sprookjesachtige regio's zoals Tasman, Otago en Marlborough.

Stap binnen in een buitengewone wereld, waar om elke hoek een nieuw avontuur wacht en waar u tijdens uw reis langzaamaan verliefd wordt op de magie van het bijzondere land dat Nieuw-Zeeland is.

Regio's op het Noordereiland

Regio's op het Zuidereiland

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Geef uw voorkeur aan en ontvang de beste reistips over Australië en Nieuw-Zeeland

"We houden van de Abel Tasman regio vanwege de zonnige heuvels met wijngaarden en olijfboomgaarden, de cafés, galeries, de zee, rivieren en de bergen."

Lokale hosts, Alastair and Fiona

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.