Familie Gudde

Op nummer 1 van onze bucket-reislijst stond na onze pensionering Nieuw Zeeland. Na een digitale informatiesessie hadden we contact met TravelEssence en kwam Marie-Cecile ons op een prettige scherpe manier thuis “interviewen” over onze ideeën en verlangens. Dat resulteerde in een prachtig programma op papier.

IMG 8786
IMG 2896

De uitvoering liet, mede door Corona, nog enige tijd op zich wachten. Maar in januari-februari 2023 is het er uiteindelijk van gekomen. Eerst bijna vier weken het Zuidereiland, daarna bijna drie weken op het Noordereiland. Het was een onvergetelijke ervaring.

Dankzij een uitgekiend programma: totaal 16 bestemmingen, verdeeld over blokken van 2, 3 of 4 dagen, waarbij wij hadden steeds het gevoel hadden dat alles precies pastte. Geen dag tekort, geen dag te lang. Eerst Zuid dan Noord, die bewuste volgorde snapten wij volledig.

We verbleven in mooie tot geweldige accommodaties geheel naar onze wensen: veel kleinschalige B&B’s bij een meer (wat een “wauw” momenten) of “small (design) hotels” in de steden.

De prachtige, steeds weer wisselende natuur, de ingeplande activiteiten (helikopter, vliegtuigje, jetboat, trials op de fiets of te voet, etc.) plus de tips voor andere activiteiten of bezienswaardigheden maakten het tot een geweldige belevenis in een land met hele fijne, relaxte mensen.

Hoewel wij normaliter onze reizen van A-Z zelf invullen, waren we blij met de manier waarop Marie-Cecile dat namens Travel Essence heeft gedaan. Wij hadden het niet kunnen verbeteren.

Meer reisverhalen

Groter kon mijn verbazing niet zijn toen ik ongeveer een jaar geleden een voicemail bericht afluisterde waarin… lees meer

Onze reis in Australië begon in Sydney met een fietstour door de stad. Dit is echt een fijne manier om de leuke… lees meer