Onze lokale kennis maakt het verschil

Onze reisadviseurs

We kennen Down Under als geen ander, omdat we zelf ook locals zijn. Al onze reisexperts hebben voor een lange tijd gewoond, gewerkt en gereisd in Australië of Nieuw-Zeeland. Met onze lokale kennis en expertise zorgen wij ervoor dat u de reis van uw leven beleeft.

Maak kennis met onze reisspecialisten!

Andrew Morten, oprichter van TravelEssence

Andrew

Hallo, ik ben Andrew Morten, de oprichter van TravelEssence. Ik ben geboren in Nieuw-Zeeland en loop al bijna 30 jaar voorop in unieke reizen door Australië en Nieuw-Zeeland. TravelEssence geeft je de kans om de Down Under te ervaren waar ik verliefd op werd als kind met grote ogen en vrijgevochten.

Meer over Andrew
Marie Cecile 2024

Marie-Cecile

Ik werk sinds 2009 met veel plezier als reisspecialist voor TravelEssence. Australië en Nieuw-Zeeland zijn alle twee fantastisch mooie landen waar ik nooit genoeg van zal krijgen! Na 3 jaar gewoond te hebben in Wellington, Nieuw-Zeeland, ben ik blij dat ik elk jaar weer terug kan naar dit bijzondere land. Wat mij aanspreekt is de diversiteit in landschappen, de verlaten en ruige kustlijnen, de regenwouden, fjorden en niet te vergeten de indrukwekkende cultuur van de Maori's.

Kom in contact met mij via mariececile@travelessence.nl

Meer over Marie-Cecile
Michiel nieuw zeeland vliegtuig

Michiel

Het voelt nog als de dag van gisteren dat ik in Sydney woonde. Elke dag na werk verruilde ik mijn pak voor een zwembroek en liep met een surfboard onder mijn arm naar Bondi Beach. Vaak gevolgd door een bbq met vrienden. Het buitenleven, de mensen en de ruimte maken zowel Australië als Nieuw-Zeeland fantastische landen om te wonen en reizen.

Kom in contact met mij via michiel@travelessence.nl

Meer over Michiel
Sylvia australie dimbulah

Sylvia

Het is alweer tien jaar geleden dat ik met mijn rugzak een reis rond de wereld maakte en hierbij ook Australië aandeed. Wat maakte dit land een enorme indruk op mij! De oprechte vriendelijkheid van de bevolking, de diversiteit in natuur, de vele wilde dieren.

Kom in contact met mij via sylvia@travelessence.nl

Meer over Sylvia
Bart australie kakadu

Bart

Mijn baantje in de Outback bij een roadhouse op 1500km van Perth en 1000km van Alice Springs, midden in de Gibson Dessert nabij een Aboriginal dorp, staat in mijn geheugen gegrift. Wat een bijzondere cultuur, de kennis van het land bij de oorspronkelijke bevolking is ongekend

Kom in contact met mij via bart@travelessence.nl

Meer over Bart
Simone nieuw zeeland Tongariro

Simone

Ik vind het heerlijk om van de vele landschappen te genieten, zoals de ijzige fjorden, mooie baaien in het Abel Tasman National Park of het vulkanische landschap in omgeving Tongariro. Ieder stukje Nieuw-Zeeland is weer anders.

Kom in contact met mij via simone@travelessence.nl

Meer over Simone
Reisexpert Sylvie TE NL 3

Sylvie

17 jaar geleden bezocht ik voor de eerste keer Australië. Het was liefde op het eerste gezicht! De wonderschone natuur, de vriendelijke bevolking, het fraaie wildlife maar bovenal de 'no worries' levensstijl van de Aussies. Het was allemaal oogverblindend mooi.

Kom in contact met mij via sylvie@travelessence.nl

Meer over Sylvie
Reisexpert Ilona vanuit Australië met op de achtergrond een waterval

Ilona

Van jongs af aan ben ik al gek op Australië en Nieuw-Zeeland, dus zodra de kans zich voordeed ben ik gelijk voor een aantal jaar naar Australië afgereisd. Ik woonde daar enkele jaren bij een Australisch gezin in de prachtige Glasshouse Mountains in het achterland van Brisbane.

Kom in contact met mij via ilona@travelessence.nl

Meer over Ilona
Mischa nz gletsjer hike

Mischa

Mijn naam is Mischa en ik heb de leukste baan van de wereld, namelijk: reisadviseur bij TravelEssence. Het is alweer een aantal jaren geleden dat ik, samen met mijn gezin, via TravelEssence ruim elf weken door Australië en Nieuw-Zeeland heb gereisd. Al is het even geleden, de beleving voel ik als de dag van gisteren!

Kom in contact met mij via mischa@travelessence.nl

Meer over Mischa
Maurits beach

Maurits

Mijn vrouw en ik hebben in 2014 besloten om ons leven in Nederland even ''on hold'' te zetten en ons huis, werk, familie en vrienden achter ons te laten. Nieuw-Zeeland en Australië, here we come!

Kom in contact met mij via maurits@travelessence.nl

Meer over Maurits
HJ website

Hendrik-Jan

Hallo, mijn naam is Hendrik-Jan en ik heb me in 2011 bij het enthousiaste team van TravelEssence aangesloten als reisspecialist. Al jaren speelt reizen een grote rol in mijn leven, zowel in studie, werk als privé.

Kom in contact met mij via hendrik-jan@travelessence.nl

Meer over Hendrik-Jan
Gerrie nz view

Gerrie

Het was liefde op het eerste gezicht: de Outback, de overweldigende natuur, unieke flora en fauna en het fascinerende landschap.

Kom in contact met mij via gerrie@travelessence.nl

Meer over Gerrie
AUS travelexpert Juna

Juna

Vijf jaar geleden vertrok ik in mijn eentje op het vliegtuig naar de andere kant van de wereld; Australië! Om hier acht maanden tussen de locals te wonen en te reizen. Wat een avontuur was dat!

Kom in contact met mij via juna@travelessence.nl

Meer over Juna
AUS travelexpert gerbrich

Gerbrich

Altijd al heb ik gedroomd van reizen naar Australië. Nog voordat ik er ooit geweest was trok het land me al enorm: de uitgestrekte landschappen, prachtige kustlijnen, de bijzondere dieren en de vriendelijke bevolking.

Kom in contact met mij via gerbrich@travelessence.nl

Meer over Gerbrich

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.