Nz doubtful sound sea kayaking partner header
Nz akaroa cottages deck friends
Nz waitomo caves glowworms family see and do adventurous
Nz waiheke island drone water 2 joshua mccormack friends header
Een reis voor u op maat gemaakt

Geniet zorgeloos met vrienden in Nieuw-Zeeland

Sluit eens uw ogen. Hoe ziet uw droomreis naar Nieuw-Zeeland eruit? Zweeft u in een heteluchtballon over de sneeuw bedekte Southern Alps, wandelt u de '10 Great Walks’ of wordt u wakker op een zeilboot in de stilte van een nationaal park? Wilt u verblijven bij gastvrije locals, helemaal tot rust komen in de natuur en alleen maar hoeven genieten? Ga op reis naar Nieuw-Zeeland en beleef samen met uw vrienden een avontuur om nooit te vergeten.

Lake matheson NZ

Grenzen van Australië en Nieuw-Zeeland zijn open!

Beide landen hebben hun grenzen geopend voor internationale reizigers die volledig zijn gevaccineerd. Daarbij staat het reisadvies voor zowel Australië als Nieuw-Zeeland op groen! Benieuwd naar wat dit voor uw reis betekent? Lees er meer over in onze Covid-update.

Meer informatie

Ervaar de ongerepte natuur van Nieuw-Zeeland

Voor een reis naar Nieuw-Zeeland, wilt u natuurlijk goed voorbereid zijn. Wat is het beste seizoen om in Nieuw-Zeeland rond te reizen? Waar kunt u het beste verblijven en wat zijn activiteiten die bij uw wensen passen? Ieder heeft zo zijn eigen wensen en dromen om rekening mee te houden. Profiteer van onze kennis over Nieuw-Zeeland en ga zorgeloos op reis, want alles wordt voor u tot in detail geregeld, inclusief accommodaties en activiteiten die precies bij uw persoonlijke wensen aansluiten. Geniet optimaal van uw reis en bezoek plaatsen waar u van het bestaan niet afwist.

Kayak the crystal clear waters of Cathedral Cove | New Zealand holiday
Kajak door de kristalheldere wateren van Cathedral Cove
Visit Waipoua Forest with Maori guide Maria | New Zealand holiday
Bezoek Waipoua Forest met Maria, een Maori gids
© TravelEssence

Profiteer van onze lokale kennis

Met ruim 15 jaar ervaring in het organiseren van reizen naar Nieuw-Zeeland, helpen wij u graag om uw persoonlijke reis samen te stellen. Laat u informeren door een van onze reisspecialisten, die elk jaar zelf naar Nieuw-Zeeland reizen om de mooiste accommodaties voor u te selecteren en bijzondere, nieuwe activiteiten te ontdekken. Zij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en te voorzien van de beste tips.

"Wij zijn een onafhankelijke reisorganisatie, die er alles aan doet om ervoor te zorgen dat elke individuele reiziger de best mogelijke reis naar Nieuw-Zeeland beleeft."

Andrew Morten, oprichter TravelEssence

Wat kunt u van ons verwachten?

Fiordland 17

Toerisme kan goed zijn voor het milieu. U kunt, samen met ons, een positief verschil maken.

Laten we het positieve accentueren, het negatieve reduceren en alles wat overblijft compenseren.

Wat is de beste tijd voor uw reis naar Nieuw-Zeeland?

Het klimaat in Nieuw-Zeeland is warmer dan in Noord-Europa. Daardoor is het gedurende het hele jaar een aantrekkelijk vakantieland. Vooral in de herfst en het voorjaar zijn de temperaturen aangenaam voor allerlei buitenactiviteiten. En omdat u dan buiten het hoogseizoen reist, is het ook nog eens lekker rustig.

Fiordland National Park is named on the UNESCO World Heritage List
Fiordland National Park staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO
Hike the Abel Tasman Coast Track | New Zealand active holiday
Wandel de Abel Tasman Coast Track

Hoe lang heb ik nodig voor een reis naar Nieuw-Zeeland?

Het Nieuw-Zeelandse landschap is zo afwisselend dat u er wel maanden zou kunnen rondreizen. Er is zo veel te ontdekken! Uiteraard heeft niet iedereen die tijd beschikbaar. Maar ook dan kunt u al veel zien. We adviseren onze reizigers om in ieder geval drie weken uit te trekken voor een reis door Nieuw-Zeeland. Dan kunt u een rustig tempo aanhouden en het land echt beleven, terwijl u toch veel ziet.

Wake up to the views of lush countryside and snow-capped mountains
Wordt wakker met uitzicht over glooiend, groen landschap en besneeuwde bergtoppen
Conquer the Tongariro Alpine Crossing with your friends
Overwin de Tongariro Alpine Crossing met uw vrienden

Wat kan ik in Nieuw-Zeeland allemaal zien en doen?

Laat u verrassen door Nieuw-Zeeland. Van sneeuwbedekte bergtoppen tot eeuwenoude regenwouden en prachtige stranden. Unieke diersoorten en prachtige natuur. U hoeft niet ver te rijden om in een compleet andere omgeving te zijn. Ook aan activiteiten is geen gebrek en u kunt het zo avontuurlijk maken als u zelf wilt. Om uw keuze aan activiteiten wat overzichtelijker te maken, hebben we ze verdeeld in easy going, actief en avontuurlijk.

Experience a thrilling helicopter flight over Mount Cook
Ervaar een adembenemende helicoptervlucht over Mount Cook
Go quad biking on the South Island's rugged west coast
Verken de ruige westkust van het Zuidereiland met een quad

Waar kan ik overnachten?

Wanneer u met vrienden reist, is het belangrijk dat iedereen optimaal kan genieten en zich ontspannen voelt. Een goed georganiseerde reis en een comfortabele accommodatie spelen hierbij een belangrijke rol. In overleg met u kiezen we de accommodaties die het beste bij uw wensen passen. Neem vast een kijkje in onze selectie van kleinschalige accommodaties in Nieuw-Zeeland, variërend van comfortabel tot luxe.

Christine & Robert's lodge on the foothills of Mount Hutt
De lodge van Christine & Robert aan de voet van Mount Hutt
Stay with locals and experience true New Zealand hospitality
Overnacht bij de locals en maak kennis met Nieuw-Zeelandse gastvrijheid

Autohuur in Nieuw-Zeeland?

Om zoveel mogelijk van Nieuw-Zeeland te kunnen zien, wilt u flexibel kunnen rondreizen. Daarom adviseren wij het gebruik van een huurauto. Zo kunt u uw eigen tempo bepalen en onderweg stoppen waar u wilt. Vanuit de auto kunt u genieten van het veranderende landschap en u zult zien dat u op uw bestemming bent voor u er erg in heeft. Afhankelijk van uw wensen, kunt u er ook voor kiezen om binnenlandse vluchten te nemen. Dit is een goede manier om reistijd te besparen, terwijl u toch verschillende delen van het land ziet.

Travel at a relaxed pace and find the hidden gems
Reis op een rustig tempo en vind de verborgen pareltjes
Go "off the grid" - our rental cars are fully insured for all roads
Ga eens "off the grid" - onze huurauto's zijn volledig verzekerd, voor welke weg u ook kiest

Vliegen naar Nieuw-Zeeland

Wanneer u naar de andere kant van de wereld vliegt, wilt u dit natuurlijk zo comfortabel mogelijk doen. Met onze jarenlange ervaring voorzien we u graag van advies over de beste vluchtroutes en de mooiste stop-overs. In overleg met u stellen we een ontspannen reisschema voor u op, zodat u zorgeloos aan uw reis begint.

Welke vliegklasse heeft uw voorkeur?

Selecteer wat bij u past
Enjoy a variety of food and drinks on your flight
Geniet van een variatie aan maaltijden tijdens uw vlucht
Treat yourself and fly to New Zealand in First Class
Gun uzelf een vlucht naar Nieuw-Zeeland in First Class

Voorbeeldreizen

Alhoewel uw reis naar Nieuw-Zeeland volledig naar uw wensen wordt samengesteld, wilt u misschien vast een idee krijgen van de mogelijkheden. Daarom hebben wij een aantal voorbeeldreizen voor u samengesteld. De reizen zijn uiteengezet in verschillende thema’s en duur van de vakantie. U kunt instellen welk niveau van comfort u wenst, eventueel activiteiten en vluchten toevoegen en zelfs het type auto van uw voorkeur instellen. Zo krijgt u een indicatie van de kosten voor een reis naar Nieuw-Zeeland.

Enjoy the views on a scenic flight over Lake Tekapo | New Zealand holiday
Zie Nieuw-Zeeland van bovenaf
Zie wildlife van dichtbij

Stel uw reis met ons samen

De kleinste details tijdens een reis kunnen een groot verschil maken. Daarom wordt uw reis niet door ons alleen, maar in overleg met u samengesteld. Zo bent u verzekerd van de best mogelijke reis door Nieuw-Zeeland, helemaal op uw wensen aangepast. Neem contact met ons open maak kennis met onze expertise en ons serviceniveau. Voor elke stap die we doen nemen we de tijd, om u een optimale reiservaring te bezorgen.

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen?

Als reisspecialist voor zowel Nieuw-Zeeland als Australië, kunnen we al uw vragen beantwoorden. Regelmatig worden dezelfde vragen gesteld, die u terug kunt vinden bij onze Veelgestelde Vragen. Staat uw vraag hier niet bij, neem dan gerust contact met ons op.

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.