Reizen met z’n tweeën door Australië

Relaxed reistempo. Bijzondere accommodaties. Reizen op maat.

Een droomreis, een huwelijksreis of een familiebezoek gecombineerd met een vakantie in Australië? Of staat Australië al een tijdje op uw wensenlijst voor een volgende verre reis? Het kan natuurlijk ook zijn dat u simpelweg geen genoeg krijgt van Australië en weer een rondreis gaat maken door het land van de Aussies. Hoe dan ook, een reis naar Australië is een goed idee. Wij hebben een aantal voorbeeldreizen voor twee personen samengesteld, om u een idee te geven hoe een rondreis door Australië eruit kan zien.

Voorbeeldreizen Australië met z’n tweeën

Een ontmoeting met koala’s, een kajaktocht door het regenwoud, een wandeling langs de rode rotsformaties of een dag op pad met Aboriginals. Er zijn een tal van activiteiten die u kunt ondernemen in Australië. Maar ook onze kleinschalige accommodaties zijn een beleving op zich. Zo kunt u overnachten in een bed & breakfast bij de locals thuis, in een boomhut in het regenwoud of bij een lodge met uitzicht op een wijngaard. Australië is een van de meest veelzijdige reisbestemmingen waar natuur, steden, cultuur, avontuur en ontspanning elkaar afwisselen. Onze voorbeeldreizen bestaan uit vluchten, autohuur, accommodaties en activiteiten. Wij adviseren u graag over de mooiste routes, waarbij u op een rustig reistempo van de ene bijzondere accommodatie naar de andere reist. Zo komt u uitgerust aan en heeft u genoeg tijd om de omgeving te ontdekken.

“Het was een reis met louter hoogtepunten en één om nooit te vergeten” - lees het reisverslag van Rob & Renee

Uw rondreis door Australië

We maken graag een afspraak om uw rondreis naar Australië samen te stellen. Dit kan bij u thuis of bij ons op kantoor in Zeist. Uw interesses, wensen, behoeften, reisperiode en budget zullen aan bod komen, zodat onze reisadviseurs een passend reisvoorstel voor u kunnen maken. Met uw wensen en onze lokale kennis zorgen we ervoor dat uw reis naar Australië een droomreis wordt.

Voorbeelden en inspiratie