Een op maat gemaakte reis met uw partner

Ontdek een hele andere wereld tijdens een rondreis door Australië

Sluit de ogen en probeer te bedenken wat u het liefste doet tijdens uw rondreis door Australië. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kom oog in oog te staan met een scala aan wildlife, verken het rode hart van Australië en bezoek wereldsteden als Sydney en Melbourne. Laat u leiden door de locals en Aboriginals. Samen met uw partner gaat u een ongelofelijke tijd tegemoet.

Uw droomreis naar Australië, speciaal voor u samengesteld

Leer het land kennen in een rustig reistempo. Geniet van kleinschalige accommodaties te midden van cinematografische landschappen. Australië is een land van contrasten. Het ene moment kampeert u in de Outback, en het andere moment overnacht u in een bungalow omgeven door tropisch regenwoud. Onze reisadviseurs staan voor u klaar en zij kennen het land geen ander.

Ervaar de Aussie lifestyle, weg van de massa
Verken samen prachtige plekken

Laten we samen uw reis samenstellen

U kent uzelf, wij kennen Australië. Iedereen is anders, dus elke reis die wij samenstellen is dat ook. Vertel ons wat u allebei leuk vindt om te doen en wat u tijdens uw vakantie absoluut niet wilt missen. Maar ook, minstens zo belangrijk: wat u allebei absoluut niet wilt tijdens uw vakantie. Met onze lokale kennis en ervaring uit de eerste hand, kan uw reis door Australië zomaar de beste vakantie van uw leven worden. Van met persoonlijk geselecteerde, unieke accommodaties, activiteiten met een lokale gids, goed uitgewerkte reisroutes en een rustig reistempo, heeft u de tijd om Australië te verkennen en ervan te genieten.

"Wij zijn een onafhankelijke reisorganisatie, die er alles aan doet om ervoor te zorgen dat elke individuele reiziger de best mogelijke reis naar Australië beleeft."

Andrew Morten, oprichter TravelEssence en Nieuw-Zeelander

Wat kunt u van ons verwachten?

Fiordland 17

Toerisme kan goed zijn voor het milieu. U kunt, samen met ons, een positief verschil maken.

Laten we het positieve accentueren, het negatieve reduceren en alles wat overblijft compenseren.

Actieve duurzaamheid

Wat is de beste reistijd?

Australië is zo groot dat u, dankzij de verschillende klimaatzones en seizoenen, u elk moment van het jaar een mooie reis kunt maken. De beste reistijd hangt puur af van uw wensen. Welke regio wilt u het liefste bezoeken? Welke activiteiten heeft u op uw bucketlist staan? Uw reisadviseur geeft u met liefde meer advies over de beste reistijd.

Geniet het hele jaar door van culinaire ervaringen in Australië
Zelfs in de winter heeft Australië tropische en warme plaatsen om te bezoeken

Hoelang heeft u nodig?

Reis in een ontspannen tempo door Australië en bekijk het land door de ogen van de locals. Wij raden aan om op elke plaats minimaal twee tot drie nachten door te brengen. Hierdoor heeft u meer tijd voor elkaar en meer tijd om de omgeving echt te leren kennen.

Australië, zoveel te doen en niet genoeg tijd
Met de zesde langste kustlijn ter wereld is er genoeg te ontdekken

Wat doet u het liefste tijdens uw rondreis door Australië?

Zwem met walvishaaien, maak kennis met de cultuur van de Aboriginals of ga wijnproeven in de glooiende heuvels van Barossa Valley. In het veelzijdige landschap van Australië kunt u eindeloze avonturen beleven of juist heerlijk ontspannen. Vertel uw reisadviseur wat u het liefste doet tijdens uw rondreis door Australië.

Geniet van culinaire ervaringen in tijdloze landschappen
Geniet van een picknick en zwem in de pure, ongerepte natuur

Waar kunnen we overnachten?

Of u nu in het bruisende stadscentrum van Sydney verblijft of de uitgestrekte Outback, accommodaties moeten een beleving op zich zijn. Overnacht bijvoorbeeld in een safaritent op een echte Australische ‘cattle farm’ of in een luxe boomhut, waar u ’s ochtends gewekt door het gezang van tropische vogels. Van bombastisch tot romantisch, de keuze is aan u.

Slaap in stijl tussen de Aussie bush
Geniet op unieke plekken van de schoonheid van Australië

Autohuur in Australië

Reis zo comfortabel mogelijk van de ene naar de andere accommodatie. Buiten de gebaande paden, via uitgekiende routes, langs schitterende uitzichten en bijzondere locaties. Dat luk het beste met uw eigen huurauto. Maar als u meerdere regio’s wilt bezoeken kan het ook zijn dat u een of twee binnenlandse vluchten moet nemen.

Ontdek plaatsen weg van de massa
Gibb River-Wyndham Road | Australia holiday
Ga "off the grid" en ervaar het echte Australië

Hoe komen we in Australië?

Australië ligt aan de andere kant van de aardbol, toch kunt u binnen vierentwintig uur op uw bestemming zijn. Maar vanwaar de haast? Voeg een extra dimensie toe aan uw rondreis en maak een stop-over in Hong Kong, de Cook Islands of Fiji. Vergeet in ieder geval niet te genieten, want uw droomreis begint in het vliegtuig. Wij zorgen ervoor dat u zo comfortabel mogelijk vliegt.

Welke vliegklasse heeft uw voorkeur?

Selecteer wat bij u past
Ontspan en geniet van eersteklas gastvrijheid
Stopover destination Fiji, massage by the beach
Een tussenstop is ideaal om uw reis naar Australië te onderbreken

Wilt u meer inspiratie opdoen voor uw reis op maat?

Een reis op maat betekent dat u straks een reis maakt die precies aansluit bij uw wensen. Met alleen accommodaties en activiteiten die u blij maken. Dit betekent ook dat de reis die wij met u samenstellen uniek is. Ter inspiratie hebben wij een aantal voorbeeldreizen voor u samengesteld.

Bewonder Australië door de ogen van de locals
Bezoek de plaatsen waarvan andere toeristen niet wisten dat ze bestonden

Stel uw reis met ons samen

De kleinste details tijdens een reis kunnen een groot verschil maken. Daarom wordt uw reis niet door ons alleen, maar in overleg met u samengesteld. Zo bent u verzekerd van de best mogelijke reis door Nieuw-Zeeland, helemaal op uw wensen aangepast. Neem contact met ons open maak kennis met onze expertise en ons serviceniveau. Voor elke stap die we doen nemen we de tijd, om u een optimale reiservaring te bezorgen.

aus ningaloo reef whale shark

6 highlights van West-Australië, à la TravelEssence

West-Australië is zo immens groot en divers, dat kunnen wij ons nauwelijks voorstellen. Om u een kleine indicatie… lees meer

We hebben een geweldige reis gehad! Alles klopte eraan. De informatie vooraf, de zorgvuldige planning die rekening… lees meer

Veelgestelde vragen

Heeft u meer vragen?

Als reisspecialist met veel lokale kennis over zowel Nieuw-Zeeland als Australië, kunnen we al uw vragen beantwoorden. In een persoonlijk gesprek, hetzij op locatie of online, kunt u al uw vragen stellen. Met meer dan 15 jaar ervaring, worden we regelmatig dezelfde vragen gesteld. De antwoorden op die vragen vindt u door de link te volgen. Staat uw vraag hier niet bij, neem dan gerust contact met ons op.

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.