Andrew
Cape Lodge Margaret River Bushwalking Coastal Couple
Onze lokale kennis maakt het verschil

Waarom TravelEssence?

Australië of Nieuw-Zeeland op hun mooist beleven

Bent u op zoek naar persoonlijk advies voor uw reis naar Australië of Nieuw-Zeeland? Zoekt u een reisorganisatie die u uit eigen ervaring kan adviseren? Wij komen zelf uit Australië of Nieuw-Zeeland of hebben er veelvuldig gereisd. Het voordeel hiervan?

Advies dat bij u past

Om u zo goed mogelijk te adviseren en een reis samen te stellen die het beste aansluit bij uw wensen, gaan we graag persoonlijk met u in gesprek. Dit kan bij ons op kantoor of bij u thuis. Waar en wanneer het u het beste uitkomt. Neem gerust contact op met een van onze reisadviseurs. Zij vertellen u graag meer.

Uw voordeel: onze lokale kennis

Onze ervaring is dat u pas echt geniet van de schoonheid Down Under, wanneer u kiest voor kleinschalige accommodaties, gerund door locals. Midden in de natuur en vooral: weg van de massa. Waarom? Omdat u in kleinschalige accommodaties contact heeft met de mensen die hun land het beste kennen. Die u alles kunnen vertellen over de omgeving en die u graag de weg wijzen: de locals.

Wanneer u met TravelEssence reist, dan heeft u in Australië en Nieuw-Zeeland keuze uit zo'n 2000 bijzondere B&B’s, charmante cottages, landelijke lodges en hippe hotelletjes. Allemaal uniek, met hun eigen charme. Speciaal voor u geselecteerd door onze reisspecialisten.

We can't wait to share our local expert advice with you
© Dmitri Kotelevski

Tijdens uw reis wordt u door onze lokale partners en leveranciers met open armen ontvangen. We kennen ze persoonlijk en onderhouden regelmatig contact, zonder gebruik te maken van tussenpersonen.

Zij zijn ook blij met ons, omdat wij ze voorzien van gasten die meestal meerdere dagen blijven en echt genieten van de accommodatie en de omliggende natuur waarderen.

Hoe weten wij dat? Omdat wij u, net als onze hosts en leveranciers, eerst persoonlijk willen leren kennen. Zodat we precies weten hoe we al uw unieke reis wensen in vervulling kunnen laten gaan.

Mede daarom waarderen onze klanten ons met een 9,3 op Feedbackcompany.

Alles wat wij doen, doen we op onze eigen, unieke wijze. Oftewel: “à la TravelEssence”. Klinkt mooi, maar wat… lees meer

U wilt natuurlijk het meeste uit uw reis naar Australië of Nieuw-Zeeland halen. Maar het boeken van de ideale… lees meer

Hi, I'm Andrew Morten from A Journey DownUnder. I was born and brought up in New Zealand and have seen almost all… lees meer

Reizen is een van de grootste industrieën ter wereld. Veel mensen zijn voor hun levensonderhoud afhankelijk van… lees meer

''Als je eenmaal bij TravelEssence werkt, ga je er niet meer weg. Vraag maar aan mijn collega’s. Net als de… lees meer

Bent u van plan om een reis naar Nieuw-Zeeland of Australië te maken en heeft u vragen of wilt in gesprek gaan met… lees meer

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.