Met de kinderen door australie 12 apostles
IMG 4286
How to book with us 2
Werkwijze

Hoe werkt boeken bij ons?

U wilt natuurlijk het meeste uit uw reis naar Australië of Nieuw-Zeeland halen. Maar het boeken van de ideale vakantie vergt veel voorbereiding. Profiteer daarom van onze lokale kennis en contacten, zodat u optimaal kunt genieten van een goed georganiseerde reis en de wetenschap dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Samen met u stippelen wij een reis voor u uit, helemaal naar uw wensen ingedeeld. Alles wat u hoeft te doen is dromen over hoe uw ideale vakantie eruit zou zien. Uw reisadviseur zet deze dromen vervolgens om in mogelijkheden voor uw reis naar DownUnder.

Meer te weten komen over het boekingsproces? We hebben ze voor u in vijf stappen uiteengezet:

Uw reis boeken in 5 stappen

Stap 1: Contact

De één pakt de telefoon of stuurt een mailtje. De ander kijkt liever eerst de kat uit de boom. Hoe dan ook, de eerste stap om een reis naar Australië of Nieuw-Zeeland te boeken is een afspraak maken met één van onze reisspecialisten.

Wilt u liever eerst meer informatie? Kom naar een van onze (online) presentaties of zoek ons op tijdens een van de vakantiebeurzen. We staan u graag te woord. Liever eerst informatie door de bus ontvangen? Dan sturen we het u toe.

For more information, you are welcome to attend one of our presentations

Stap 2: Persoonlijk reisadvies

Het doornemen van uw reiswensen gaat het beste in een persoonlijk gesprek. Dit kan bij ons op kantoor, of bij u thuis, wanneer het u het beste uitkomt.

Hoe ziet uw ideale reis naar Australië of Nieuw-Zeeland eruit? Houdt u van natuur of juist van avontuur? Verblijft u graag op afgelegen plekken, in een stad, of wisselt u die twee graag af? Al uw wensen en voorkeuren kunt u met uw reisspecialist bespreken.

Wanneer u uw voorkeuren heeft aangegeven, krijgt u aan de hand van kaarten, foto’s en filmpjes te zien hoe uw reis zou kunnen verlopen. Bent u enthousiast? Dan gaan we voor u aan de slag met een reisvoorstel. Dit reisvoorstel is geen definitieve boeking. U kunt onderdelen aanpassen, net zo lang tot u tevreden bent.

Our travel advisor Michiel sharing his local knowledge

Stap 3: Ons voorstel

Op basis van uw wensen ontvangt u een concept reisplan, met een van-dag-tot-dag programma. Hierin staan alle reisonderdelen voor u beschreven. Uiteraard inclusief foto’s en een uitgebreide omschrijving.

Hier leest u ook wat er verder voor u geregeld wordt. Zoals bijvoorbeeld uw persoonlijke huurauto, passage op veerboten, eventuele excursies en niet te vergeten: uw vlucht! U vliegt wat ons betreft met de meest vooruitstrevende maatschappijen, zoals Cathay Pacific. Dit staat garant voor een comfortabele vlucht met de nieuwste toestellen. Zo vliegt uw vlucht voorbij!

Stap 4: De definitieve boeking

Als alles volledig naar uw wens is, wordt uw reis definitief. Mocht een bepaald onderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan zorgen wij voor een passend alternatief en boeken deze voor u. Over het algemeen duurt het ongeveer 10 dagen voordat alles is bevestigd.

Wij werken nauw samen met onze accommodatiehouders. Door middel van een zelf ontwikkeld boekingssysteem zorgen we ervoor dat zij ruim van tevoren betaald worden. We vertellen ze ook welke gasten zij kunnen verwachten en waar ze rekening mee moeten houden. Dat is een van de redenen waarom u altijd met open armen ontvangen wordt.

Stap 5: Tickets en vouchers

Zodra u het boekingsformulier heeft ondertekend en wij deze van u hebben ontvangen, versturen wij u een factuur voor de aanbetaling. Zes weken vóór vertrek vragen wij u de rest van de reissom te voldoen.

Na ontvangst van uw betaling ontvangt u uw vliegtickets en vouchers.

En dan: uw reis kan beginnen!

Alles is geregeld. U hoeft alleen nog uw koffers in te pakken en te zorgen dat u op tijd op de luchthaven bent. Het genieten kan beginnen!

Mocht er onverhoopt iets aan de hand zijn, dan zijn uw lokale hosts er altijd om u te helpen. Daarbij is er 24 uur per dag een Nederlands sprekende TravelEssence medewerker telefonisch bereikbaar.

Our local hosts provide warm Kiwi hospitality
Local Aussie hosts with their dog in The Grampians

Online boeken?

Wilt u zelf online uw reis naar Australië en/of Nieuw-Zeeland boeken? Dan kunnen wij u helaas niet helpen. Online boeken kan heel goed bij reisbureaus die aan cliënten één en dezelfde reis willen verkopen.

Maar wilt u een unieke reis, voor u op maat gemaakt? Maak dan een afspraak met een van onze reisspecialisten en bespreek al uw persoonlijke wensen. Zo wordt het echt úw reis.

Ontdek meer over boeken bij ons

Nu boeken, maar toch flexibel blijven

Flexibel boeken

Staat u te popelen om een reis te boeken? Twijfel niet langer. Boek nu een reis Down Under. Mochten wij tot 4… lees meer

Onze lokale kennis maakt het verschil

Waarom TravelEssence?

Australië of Nieuw-Zeeland op hun mooist beleven Bent u op zoek naar persoonlijk advies voor uw reis naar… lees meer

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.