Marie cecile nieuw zeeland siberia track
Marie cecile nieuw zeeland remutaka range
Marie cecile nieuw zeeland lake ohakuri
Marie cecile nieuw zeeland cook eilanden anatakitaki
Marie cecile nieuw zeeland siberia track
Marie cecile nieuw zeeland remutaka range
Marie cecile nieuw zeeland lake ohakuri
Marie cecile nieuw zeeland cook eilanden anatakitaki
MAAK KENNIS MET ONZE REISEXPERTS

Marie-Cecile

Ik werk sinds 2009 met veel plezier als reisspecialist voor TravelEssence. Australië en Nieuw-Zeeland zijn alle twee fantastisch mooie landen waar ik nooit genoeg van zal krijgen! Na 3 jaar gewoond te hebben in Wellington, Nieuw-Zeeland, ben ik blij dat ik elk jaar weer terug kan naar dit bijzondere land. Wat mij aanspreekt is de diversiteit in landschappen, de verlaten en ruige kustlijnen, de regenwouden, fjorden en niet te vergeten de indrukwekkende cultuur van de Maori's.

Naast Nieuw-Zeeland heb ik Australië ook diverse malen bezocht waardoor ook dit land een speciaal plekje in mijn hart heeft gewonnen! De droogte van de outback, de bijzondere natuur en watervallen van het noorden en de vele kangaroo's op Kangaroo Island het is allemaal uniek!

Een driedaagse kajak tour over de Katherine river in Australië (4 uur ten zuiden van Darwin). Fantastische tour, echt een aanrader!

Onze kleinschalige accommodaties en bijzondere activiteiten brengen u naar plekken waar u zelf niet snel zult komen.Ik vind het geweldig om reizen te verzorgen naar deze schitterende landen en mensen een onvergetelijke reis te bezorgen.

U kunt Marie-Cecile bereiken op +31 6 1413 3548.

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.