Individuele rondreis Nieuw-Zeeland

Kleinschalige accommodaties. Verblijf bij de locals. Relaxed reistempo.

Stelt u zich eens voor, u verblijft in een gezellige boetiek lodge. De eigenaren van deze lodge zijn Robert en Christine, die met smart wachten op uw komst. Christine verwelkomt u letterlijk met open armen terwijl Robert u vrolijk begroet en naar de woonkamer wijst. Er is al een drankje voor u ingeschonken en de hapjes staan klaar. Na een opfrisbeurt in uw sfeervolle kamer, schuift u aan tafel voor een gezellig gesprek. Robert en Christine kennen de omgeving als geen ander en vertellen u vol enthousiasme hun tips. Door te verblijven bij kleinschalige accommodaties als deze voelt u zich tijdens een individuele rondreis door Nieuw-Zeeland nergens alleen.

Voorbeeldreizen Nieuw-Zeeland voor een individuele reis

Niet alleen bij Robert en Christine, maar eigenlijk bij alle kleinschalige accommodaties in Nieuw-Zeeland, wordt u verwelkomd door de gastvrijheid van de locals. Hierbij kunt u denken aan accommodaties als bed & breakfasts en boetiek lodges, waarbij u komt als gast aankomt en vertrekt als vriend. Tijdens een individuele rondreis door Nieuw-Zeeland zult u zich thuis voelen en dat aan de andere kant van de wereld. Maar ook de activiteiten die u gaat ondernemen zijn kleinschalig, waarbij de lokale bevolking u met trots hun land laat zien in kleine groepen en met persoonlijke aandacht. U leest het waarschijnlijk al: Nieuw-Zeeland is een fijne bestemming voor als u alleen een rondreis wilt gaan maken, waarbij veel mogelijk is. Aan de hand van onze voorbeeldreizen voor Nieuw-Zeeland laten wij u een aantal van deze mogelijkheden zien.

Uw rondreis door Nieuw-Zeeland

In uw eentje het ‘einde van de wereld’ ontdekken is een onvergetelijke ervaring en tegelijkertijd misschien wel een spannend onderneming. Daarom zorgen wij ervoor dat alle accommodaties, activiteiten, het reisschema en de afstanden tussen de locaties bij uw wensen passen. Wij gaan graag met u rondom de tafel zitten om deze wensen tot uw droomreis te maken.