Nz u pass fiordland national park barton matthews 9 solo header
Nz mount cook helicopter flight 1
Nz across country quad bike 2 friends adventure
Nz te urewera treks day walk 2 family active
Op maat gemaakte solo reizen

Reis alleen door het idyllische Nieuw-Zeeland

Sluit de ogen en probeer te bedenken wat u het liefste doet als u alleen door Nieuw-Zeeland reist. De mogelijkheden zijn eindeloos. Verken mysterieuze fjorden, ontzagwekkende vulkanen, gletsjers, regenwouden en verblijf bij gezellige bed & breakfasts. Het diverse landschap van Nieuw-Zeeland is simpelweg uniek. Evenals haar gastvrije bevolking. Al uw reisdromen kunt u hier verwezenlijken.

Lake matheson NZ

Grenzen van Australië en Nieuw-Zeeland zijn open!

Beide landen hebben hun grenzen geopend voor internationale reizigers die volledig zijn gevaccineerd. Daarbij staat het reisadvies voor zowel Australië als Nieuw-Zeeland op groen! Benieuwd naar wat dit voor uw reis betekent? Lees er meer over in onze Covid-update.

Meer informatie

Ervaar Nieuw-Zeeland als een local

Leer het land van de Maori kennen in een rustig reistempo. Geniet van kleinschalige accommodaties op plekken die niet in de reisgids staan. Onderneem activiteiten, van makkelijke tot avontuurlijke. Nieuw-Zeeland is vol verrassingen en het landschap en de locals maken dat u zich nooit eenzaam voelt. Onze reisadviseurs staan voor u klaar om voor u een reis samen te stellen die precies bij uw wensen aansluit.

Hike the Tongariro Alpine Crossing
Doe een hike op de Tongariro Alpine Crossing
Let the locals take you to the hidden gems
Laat de locals u meenemen naar de verborgen juweeltjes
© Joshua McCormack

Wat krijgt u voor onze service?

Laat uw zorgen maar varen, want alles wat u nodig heeft om een unieke rondreis door Nieuw-Zeeland te maken organiseren wij voor u: van uw vlucht tot uw huurauto, van accommodaties tot excursies. Vanaf uw vertrek tot en met uw terugkeer.

Onze reisadviseurs reizen jaarlijks door Nieuw-Zeeland en selecteren steeds meer nieuwe bijzondere activiteiten en accommodaties. In een persoonlijk gesprek kunt u met uw eigen reisadviseur een rondreis plannen die het beste bij uw wensen past.

"Wij zijn een onafhankelijke reisorganisatie die er alles aan doet om elke reiziger de best mogelijke reis naar Nieuw-Zeeland te bezorgen. Ik nodig u graag uit om mijn thuisland te leren kennen en ervaren zoals ik het zelf ervaar."

Andrew Morten, oprichter TravelEssence en Nieuw-Zeelander

Wat kunt u van ons verwachten?

Fiordland 17

Toerisme kán goed zijn voor het milieu. U kunt, samen met ons, een positief verschil maken.

Laten we het positieve accentueren, het negatieve reduceren en alles wat overblijft compenseren.

Duurzaamheid in actie

Wat is de beste reistijd?

U kunt het hele jaar door een prachtige reis door Nieuw-Zeeland maken. De beste reistijd hangt puur af van uw wensen. Houd wel rekening met de seizoenen, die zijn namelijk precies omgedraaid. Zo zijn de warmste maanden van het jaar januari en februari. En de koudste maanden zijn juni en juli.

Wander around Lake Wanaka to spot 'That Wanaka Tree'
Wandel rond Lake Wanaka en spot de 'Wanaka Tree'
Enjoy a scenic flight over the mighty Southern Alps
Geniet van een rondvlucht over de machtige Zuidelijke Alpen

Hoelang heeft u nodig?

Reis in een ontspannen tempo door Nieuw-Zeeland. Wilt u het Noorder- of het Zuidereiland bezoeken? Of wilt u het liefst de hoogtepunten van beide eilanden zien? Wij raden aan om op elke plaats minimaal twee tot drie nachten door te brengen. Hierdoor leert u de omgeving echt kennen en bent u niet constant onderweg.

A relaxed travel pace allows time to do everything you love
Een ontspannen reistempo geeft u tijd om alles te doen wat u leuk vindt
Cruise the mystical Doubtful Sound
Vaar door het mystieke Doubtful Sound

Wat doet u het liefste tijdens uw rondreis door Nieuw-Zeeland?

Verken oeroude bossen met een lokale Maori-gids, maak een meerdaagse cruise door Doubtful Sound of een helikoptervlucht over de bergen van Mount Aspiring National Park. Of wandel gewoonweg rond in de buurt van uw accommodatie, vergezeld door een enorme kudde schapen. Vertel uw reisadviseur wat u het liefste doet tijdens uw rondreis door Nieuw-Zeeland.

Get your binoculars out in the Aoraki/Mount Cook National Park
Haal uw verrekijker tevoorschijn in het Aoraki / Mount Cook National Park
Sluit aan bij een kleine groep en kajak door de mystieke wateren van Doubtful Sound

Waar te veblijven in Nieuw-Zeeland?

‘O hello, we’ve been expecting you!’. Waar u ook komt tijdens uw rondreis door Nieuw-Zeeland, u wordt met open armen ontvangen. En de kans is groot u een paar dagen later afscheid neemt als vrienden. U zult zich in iedere accommodatie gemakkelijk thuis voelen; Kiwi’s zijn van nature erg gastvrij en ze respecteren uw privacy.

Our local hosts provide warm Kiwi hospitality
Onze lokale gastheren bieden warme Kiwi-gastvrijheid
Stay a few nights at a lakeside lodge
Verblijf een paar nachten in een lodge aan het meer

Autohuur in Nieuw-Zeeland

Reis zo comfortabel mogelijk van de ene naar de andere accommodatie. Buiten de gebaande paden, via uitgekiende routes, langs schitterende uitzichten en bijzondere locaties. Als u met uw eigen huurauto reist, bent u zo vrij als een vogel en kunt u gaan waar u wilt. Wij zorgen dat u niet te lang in de auto zit, dat is wel zo fijn is als u alleen reist.

Would you like a break from driving? Enjoy a scenic alpine train journey
Wilt u een pauze van het autorijden? Geniet van een treinreis met prachtig uitzicht op de bergen
Take a road trip around the Coromandel Peninsula
Maak een roadtrip rond de Coromandel Peninsula

Vliegen naar Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland ligt aan de andere kant van de aardbol, toch kunt u binnen vierentwintig uur op uw bestemming zijn. Maar vergeet vooral niet om te genieten. Met een voordelig reisschema, begint u comfortabel aan uw reis. Wilt u wat langer de tijd nemen? Maak dan een tussenstop in Hong Kong, Singapore, Bali of de Cook Islands.

Welke vliegklasse heeft uw voorkeur?

Selecteer wat bij u past
Travel to New Zealand in style - Business Class
Reis in stijl naar Nieuw-Zeeland - Business Class
Cathay Pacific offers endless inflight entertainment
Cathay Pacific biedt eindeloze entertainment aan boord

Doe inspiratie op voor uw reis op maat

Een reis op maat betekent dat u straks een reis maakt die precies aansluit op uw wensen. Met alleen accommodaties en activiteiten die u blij maken. Dit betekent ook dat de reis die wij met u samenstellen uniek is. Laat u vast inspireren met onze voorbeeldreizen.

Neem de lokale levensstijl in u op bij Mount Maunganui
Stap op de fiets en verken Central Otago

Stel uw reis met ons samen

De kleinste details maken een groot verschil. In overleg met u plannen we een reis door Nieuw-Zeeland, die helemaal bij uw wensen past. Neem contact met ons open maak kennis met onze expertise en ons serviceniveau. We nemen graag de tijd om u een optimale reiservaring te bezorgen.

Nz waiheke island drone water 2 joshua mccormack friends header

4 highlights van Nieuw-Zeeland, à la TravelEssence

Over de highlights van Nieuw-Zeeland raken wij niet uitgepraat, want het land biedt talloze verrassingen. Van het… lees meer

Ik ben alweer bijna een week thuis van mijn 3-weekse rondreis over het Noordereiland, een week Zuidereiland (onder… lees meer

Veelgestelde vragen

Meer veelgestelde vragen

In een persoonlijk gesprek, hetzij op locatie of online, kunt u al uw vragen stellen. Heeft u nu al vragen? Met meer dan 15 jaar ervaring, worden we regelmatig dezelfde vragen gesteld. De antwoorden op die vragen vindt u door de link te volgen. Staat uw vraag hier niet bij, neem dan gerust contact met ons op.

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.