Reiservaring Australië Edith Henk West End Prairie Hotel
Reiservaring Australië Edith en Henk The Opera House Sydney
Reiservaring Australië Edith Henk kustlijn
Reiservaring Australiē Edith en Henk Sydney Fish Market
Reiservaring Australië Edith Henk West End Prairie Hotel
Reiservaring Australië Edith en Henk The Opera House Sydney
Reiservaring Australië Edith Henk kustlijn
Reiservaring Australiē Edith en Henk Sydney Fish Market

Henk & Edith in Australië

Onze reis begon in Adelaide, waar we jammer genoeg maar één nacht konden verblijven. Van Adelaide vertrokken we in noordelijke richting voor een tweedaags verblijf in Barossa Vineyard Cottages in Bethany. Een heerlijk gastvrij verblijf (dank je wel Sandra), midden in het wijngebied van Australië. Hier zouden we zo willen wonen.

'We hebben een heerlijke, fantastisch verzorgde reis gehad. Onvoorstelbaar veel gezien in vier weken.'

Rawnsley Park Station

Daarna doorgereden naar het noorden, naar Rawnsley Park Station voor een driedaags verblijf. Gewoon een prachtige omgeving, waarbij de 4WD tour zeker een aanrader is. Een lange rit, richting de kust, naar het plaatsje Keith, waar we gelukkig maar één overnachting hadden. Keith vonden we saai en de accommodatie was naar onze smaak zeer onpersoonlijk. Vanuit Keith reden we naar Halls Gap voor een tweedaags verblijf bij DULC Cabins. DULC Cabins is een uitstekend, schitterend in the middle of nowhere gelegen verblijf.

Henk aan het barbecuen bij een van de accommodaties
Een comfortabele accommodatie voor uw solo reis door Australië
Verblijf in Port Fairy

Onze reis vervolgt naar Port Fairy waar we verblijven bij Drift House, een uitstekende gastvrije accommodatie. Voordat we Melbourne bereiken, hebben we een heerlijk stop in Lorne bij bed & breakfast La Perouse. La Perouse is een aanrader van de bovenste plank. Wat een heerlijke ontvangst. Lorne is overigens een echt vakantieoord, voorzien van alle toeristische gemakken.

Van Melbourne naar Sydney

Hierna hebben we vanuit een heerlijk hotel in twee dagen Melbourne verkent. Een echt, fijne grote stad met alles erop en eraan. Onze reis vervolgt richting Lakes Entrance. De Waverley House Cottages zijn echt fantastisch, jammer dat we de hosts nooit gezien hebben. Vanuit Lakes Entrance zijn we naar Tilba Tilba gereden wat een schattig stadje is met veel leuke pittoreske gebouwen. Ook de accommodatie The Bryn at Tilba is er echt één om nog een keer heen te gaan.

Onze voorlaatste bestemming voor Sydney is Jarvis Bay. Een prachtige omgeving met veel schitterende stranden, regenwoud en veel meer imposante natuur. Tot slot een vierdaags verblijf in Sydney, waar we naast de vele bezienswaardigheden Oud en Nieuw hebben mogen vieren aan de voet van de Harbour Bridge. Ik was al eens in Sydney geweest, maar wat een heerlijke stad.

Tot slot

We hebben een heerlijke, fantastisch verzorgde reis gehad. Onvoorstelbaar veel gezien in de vier weken die we ter beschikking hadden en nagenoeg 4.000 kilometer van dit heerlijke, uitgestrekte land gezien. Een volgende reis richting Down Under staat voorzichtig in de steigers. Voor de uitvoering zullen we zeker TravelEssence vragen dit voor ons te verzorgen.

Meer reisverhalen

We hebben een geweldige reis gehad! Alles klopte eraan. De informatie vooraf, de zorgvuldige planning die rekening… lees meer

Wij zijn voor de tweede keer naar Australië geweest en wederom met TravelEssence. De reden is eenvoudig; ze kennen… lees meer

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.