Aus couple rob renee5
Aus couple rob renee3
Aus couple rob renee2
Aus couple rob renee1
Aus couple rob renee5
Aus couple rob renee3
Aus couple rob renee2
Aus couple rob renee1
'Het was een reis met louter hoogtepunten en één om nooit te vergeten.'

Rob & Renée in Australië

We hebben een geweldige reis gehad! Alles klopte eraan. De informatie vooraf, de zorgvuldige planning die rekening hield met onze persoonlijke wensen, alle reserveringen en de excursies. We gingen goed voorbereid op pad en we hebben van a tot z genoten.

Het enige dat niet gelukt is was het spotten van dolfijnen en pelsrobben met de snelle boten rond Bruny Island. Golven van wel 5 m hoog en muren van water benamen elk uitzicht, maar maakten het uitstapje wel weer heel spannend.

Het was een reis met louter hoogtepunten en één om nooit te vergeten. Het helpt dat we er dik 2000 foto’s van hebben gemaakt en een geschreven verslag. De komende maanden zullen we wel bezig zijn een selectie van al die mooie platen te maken. Dat gaat nog moeilijk worden. Met een glaasje Australische wijn erbij, leuke verrassing waarvoor hartelijk dank, zal het vast wel lukken. We zullen nog lang nagenieten, zeker weten.

We willen jullie heel erg bedanken voor de voortreffelijke organisatie. Onze neef in Tasmanië ziet ons graag terugkomen, dus wie weet melden we ons nog een keer in de nabije toekomst!

Met hartelijke groeten,
Rob en Renée

Meer reisverhalen

Wij zijn voor de tweede keer naar Australië geweest en wederom met TravelEssence. De reden is eenvoudig; ze kennen… lees meer

Onze reis begon in Adelaide, waar we jammer genoeg maar één nacht konden verblijven. Van Adelaide vertrokken we in… lees meer

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.