Nz te anau chalet stargazing family stays comfortable
Nz silo stays drone family teenagers comfortable
Nz matakana bach kitchen view family stays comfortable
Nz te anau chalet stargazing family stays comfortable
Nz silo stays drone family teenagers comfortable
Nz matakana bach kitchen view family stays comfortable
Kleinschalig en uniek

Comfortabele familie accommodaties in Nieuw-Zeeland

Wanneer u met uw familie reist, dan is een comfortabele accommodatie belangrijk. Voldoende ruimte voor jonge kinderen om te spelen en rond te rennen en voor oudere kinderen om te chillen. Nieuw-Zeeland heeft een ruime keuze aan uiteenlopende accommodaties. Van een farmstay waar de kinderen mogen helpen de dieren eten te geven tot een huis aan het strand of in de bush. Al onze accommodaties hebben we zelf geselecteerd. Hierdoor kunnen we altijd de accommodatie vinden die bij uw wensen past.

Geniet van het ultieme vakantiegevoel van een comfortabele accommodatie. Een plek waar u zich thuis voelt en echt kunt ontspannen. Waar de kinderen de ruimte hebben om te spelen terwijl u een momentje voor uzelf pakt. Waar u door de natuur wordt omringd, terwijl het gemak van restaurants en winkels nooit ver weg is.

Meer te weten komen over onze accommodaties? Vraag onze reisspecialisten naar de mogelijkheden en maak uw persoonlijke keuze uit onze vele accommodaties.

Ontdek waarom kleinschalige accommodaties uw vakantie nog leuker maken.

Neem een kijkje in 10 van onze comfortabele accommodaties voor familie

In het Whanganui National Park staat een lodge, gelegen aan de oever van de Retaruke-rivier. Naast de prachtige… lees meer

"Ik houd van de kleine, charmante accommodaties waar het voelt alsof je thuis komt."

Tobias, Reisspecialist

Bekijk de andere type accommodaties

Bereikbaar voor al uw vragen

Kom eenvoudig met ons in contact voor persoonlijk advies

Geen vraag is te gek. Onze ervaren reisexperts zijn bereikbaar om u persoonlijk verder te helpen met uw droomvakantie naar Australië.

Handige weetjes

Ontdek meer over reizen met familie

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.