Nz matakana bach nature view family stays comfortabl
Nz matakana bach livingroom view family stays comfortabl
Nz matakana bach outside view family stays comfortabl
Nz matakana bach kitchen view family stays comfortable

Een typisch Kiwi vakantiehuis in Matakana

Uw reis naar Nieuw-Zeeland is niet compleet zonder dat u het leven in een echte Kiwi “bach” hebt ervaren. Een “bach” is een typisch Nieuw-Zeelands vakantiehuis. Aan de oevers van de Matakana rivier hebben we de perfecte accommodatie gevonden. Dit vakantiehuis heeft veel ruimte voor het hele gezin en is ontworpen door gerenommeerde Nieuw-Zeelandse architecten.

Ontsnap aan de drukte van Auckland

Hoewel de accommodatie slechts 45 minuten ten noorden van de bruisende stad Auckland ligt, is het hier heerlijk rustig. Uw accommodatie is namelijk omringd door wijngaarden en veel groen. Daarnaast is het dorpje Matakana een perfect bestemming voor strandgangers, wijnliefhebbers en fijnproevers. Zo kunt u met het hele gezin naar de Matakana Village Farmers Market om de lokale, verse en duurzame producten uit de omgeving te proeven.

Maak gebruik van de vele faciliteiten op het terrein

Het vakantiehuis heeft een ruime open woonkamer, eetkamer en keuken en biedt plaats aan maximaal zes gasten. U kunt gebruik maken van de tennisbaan op het terrein, een frisse duik nemen in het zwembad of met uw gezin picknicken op de aanlegsteiger, terwijl u uitkijkt over het water.

Ontdek de onderwaterwereld van Goat Island

Ook in de omgeving is er genoeg te zien en te doen. Van wijnboerderijen en olijfboomgaarden tot de beste stranden van Nieuw-Zeeland. Tawharanui, Mangawhai en Omaha zijn populaire stranden om te zwemmen en te surfen. Daarnaast kunt u fantastisch snorkelen bij Goat Island Marine Reserve en het kleurrijke onderwaterleven bewonderen.

Meer comfortabele accommodaties

Nieuw-Zeeland met familie

Ontdek meer over reizen met uw gezin

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.