Nz crab cove cave view family length header
Nz air safari tekapo family primary adventure
Nz coromandel family length header
Nz crab cove cave view family length header
Nz air safari tekapo family primary adventure
Nz coromandel family length header
Een op maat gemaakte reis voor families

Hoe lang moet u uittrekken voor een vakantie naar Nieuw-Zeeland?

Nieuw-Zeeland wordt vaak geprezen om zijn schoonheid. Met zijn wisselende landschappen en ongerepte natuur is het alsof de mooiste plekken op aarde in dit ene land samen komen. Van ruige bergketens en fjorden tot natuurlijke heetwaterbronnen en verlaten zandstranden. Of u nu drie weken of drie maanden te besteden hebt, Nieuw-Zeeland is een avontuur voor het hele gezin. Om u te inspireren voor uw Nieuw-Zeeland-reis, hebben we een aantal voorbeeldreizen voor u samengesteld.

Hoe lang u moet uittrekken voor een reis naar Nieuw-Zeeland? Dat is helemaal afhankelijk van wat u allemaal wilt zien en uiteraard: hoeveel tijd u beschikbaar heeft.

Over hoeveel tijd beschikt u?

Wanneer u met kinderen reist, is het fijn om niet te hoeven haasten. We adviseren u daarom minimaal twee of drie nachten op dezelfde plek te verblijven. Zo kunt u kennismaken de locals, met hun leefwijze en cultuur. Elke plek die u aandoet heeft zo zijn eigen unieke karakter en charme.

Neem de tijd om het land beter te leren kennen. Een vakantie, ook ver van huis, is geen race om zoveel mogelijk te zien, maar een tijd om samen avonturen te beleven en genieten. In ruim twee tot drie weken kunt u al veel zien! Kies er bijvoorbeeld voor om alleen het Noorder of het Zuidereiland te bezoeken, of verkort uw tijd in de auto door binnenlandse vluchten te nemen.

Bekijk onze favoriete reizen en laat u inspireren

Ga op reis en ontdek de natuurlijke juweeltjes van Nieuw-Zeeland. Een gezinsvriendelijke vakantie met een… lees meer

Wilt u dichter bij de diverse inheemse cultuur van Nieuw-Zeeland komen? Deze reis is perfect voor u en uw gezin.… lees meer

U begint samen met uw familie in het zuiden, waar het landschap weids is. Dunedin, Otago Peninsula en de Catlins… lees meer

Een voorbeeldreis voor families

3 weken - De hoogtepunten van het Zuidereiland

Wilt u in een ontspannen tempo een aantal hoogtepunten van het Zuidereiland bezoeken? Tijdens deze reis ziet u… lees meer

"Ik zou u adviseren om tussen de drie en vijf weken in Nieuw-Zeeland te verblijven. Neem uw tijd om elke plaats die u aandoet echt te ervaren."

Ben, Reisspecialist

Handige weetjes

Ontdek meer over reizen met familie

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.