Nz kaikoura dolphins family header
Nz doutful sound cruise sunset family header
Nz coromandel young child beach family best travel time
Nz monarch wildlife cruises 1 family easy going
Nz kaikoura dolphins family header
Nz doutful sound cruise sunset family header
Nz coromandel young child beach family best travel time
Nz monarch wildlife cruises 1 family easy going
Unieke activiteiten voor elke leeftijd

Easy going activiteiten tijdens een familiereis door Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is een ideaal land om met kinderen rond te reizen. De sfeer is ontspannen, de mensen zijn vriendelijk en ook met kinderen bent u overal welkom. Er zijn talloze activiteiten voor elke leeftijdscategorie. Om de keuze voor u makkelijker te maken, hebben wij een groot aantal activiteiten voor u geselecteerd. Van mountainbike tochten door de bergen tot walvis spotten op zee, u kunt uw activiteiten zo spectaculair maken als u zelf wilt. Bijzondere activiteiten zorgen voor blijvende herinneringen waar de hele familie met plezier op terugkijkt!

Maak van dichtbij kennis met bijzondere Nieuw-Zeelandse diersoorten zoals de Kiwi of de yellow-eyed pinguïn, leer meer over de Maori cultuur, maak een zeiltocht op zee, tuur naar de adembenemende sterrenhemel, bezoek een lokale markt of ga vissen. Er is voor ieder wat wils.

Wat uw wensen ook zijn en ongeacht uw gezinssamenstelling, met onze lokale kennis en expertise vinden we samen activiteiten die bij u en uw gezin passen. Met een ruime keuze en een grote diversiteit aan activiteiten komen de interesses van het hele gezin aan bod.

Een aantal van onze beste easy going activiteiten voor families

Zijn u en uw gezin natuurliefhebbers? Laat u dan verbazen door de verscheidenheid aan wilde dieren en de ruige… lees meer

"Een van mijn favoriete regio's is Marlborough Sounds. Het is een fantastisch alternatief voor de Abel Tasman regio."

Ben, Reisspecialist

Bekijk de andere type activiteiten

Bereikbaar voor al uw vragen

Kom eenvoudig met ons in contact voor persoonlijk advies

Geen vraag is te gek. Onze ervaren reisexperts zijn bereikbaar om u persoonlijk verder te helpen met uw droomvakantie naar Australië.

Handige weetjes

Ontdek meer over reizen met familie

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.