Singapore airlines flights family hannah 3
Singapore airlines premium economy entertainment
Nz cathay pacific partner flights premium economy2
Singapore airlines flights family hannah 3
Singapore airlines premium economy entertainment
Nz cathay pacific partner flights premium economy2
Zorgeloos op reis met familie

Een comfortabele vlucht naar Nieuw-Zeeland

Een vliegreis naar Nieuw-Zeeland, het kan iets zijn waar u tegenop ziet. Zeker wanneer u met kinderen reist. De vliegreis is voor veel kinderen minstens zo spannend als de vakantie op zich. Geniet daarom van elk moment, want het grote avontuur begint al bij het inchecken! Het enige wat u van tevoren hoeft te bepalen is welke klasse u wilt vliegen. Maak gebruik van onze aantrekkelijke tarieven en tips, het maakt uw keuze zo veel eenvoudiger.

Premium Economy Class

Voor een klein extra bedrag, vliegt u Premium Economy en geniet u van extra been ruimte tijdens uw vlucht. Zeker wanneer u met kinderen vliegt is het heel handig om wat meer bewegingsvrijheid te hebben. Kies voor zitplaatsen naast elkaar, met een gangpad ertussen of achter elkaar, net wat u prettig vindt. Wanneer u met een baby vliegt, vraag dan bij het boeken een bassinet aan, zodat uw kind onderweg lekker kan liggen en slapen.

Vliegen met kinderen

Voor kinderen is een vlucht natuurlijk spannend. Gelukkig wordt er altijd aan hen gedacht. Met een aangepast menu, films en games voor elke leeftijd. Daarbij kunt u ervoor kiezen om een langere tussenstop te maken. Zeker wanneer u met kinderen vliegt, is dit aan te raden.

Ontspan in een hotel, neem een douche, geniet van een maaltijd, ontdek de omgeving en stap weer verfrist op de volgende vlucht. Vindt u het moeilijk om te weten wat het beste is voor uw familie? Heeft u wat hulp en tips nodig bij het vinden van de ideale combinatie van vlucht, overstap en reisroute? Vraag het dan aan een van onze reisspecialisten, zij hebben jaren lange ervaring in het samenstellen van reizen.

Start uw vakantie goed

Kies reistijden die passen bij uw reisgezelschap. Vliegt u bijvoorbeeld met jonge kinderen, dan gaat u misschien met een nachtvlucht zodat de kinderen kunnen slapen. U maakt een langere tussenstop en wilt goede voorzieningen. Grotere kinderen willen misschien liever overdag vliegen om te genieten van een leuke film of het uitzicht bij het opstijgen en landen. Ze willen tijdens een tussenstop een nieuwe grote stad leren kennen of winkelen.

Dus of u nu vliegt met Singapore Airlines, met een overstap in Singapore, met Emirates met een overstap in Dubai of Cathay Pacific met een overstap in Hong Kong, de opties en de combinaties zijn eindeloos. U kunt altijd de vliegroute vinden die het best bij u past.

Laat uw reis samenstellen door specialisten

Het uitstippelen van de route die voor iedereen ideaal is, kan een moeilijke puzzel zijn. Daarom staan onze reisadviseurs altijd voor u klaar. Profiteer van hun kennis en ervaring bij het organiseren van reizen. Zij houden gemakkelijk het overzicht voor u, zodat u met een gerust hart aan boord van uw vlucht in Premium Economy Class stapt. Voor u het weet landt u in Nieuw-Zeeland.

"Kies er zo mogelijk voor om Premium Economy te vliegen; de extra beenruimte, de aparte ruimte in het vliegtuig en grotere stoelen zijn het geld meer dan waard."

Sylvia, Reisspecialist

Hoe lang duurt de vlucht?

Het aantal uur dat uw vlucht naar Nieuw-Zeeland duurt, is afhankelijk van uw bestemming, maatschappij en aantal tussenstops. Gemiddeld bent u zo'n 24 uur onderweg. Uw reis bestaat altijd uit twee vluchten met een overstap, er zijn geen directe vluchten naar Nieuw-Zeeland.

Ontdek een nieuwe stad tijdens een stop over

Een overstap van een paar dagen geeft u de kans om een compleet nieuwe omgeving te ontdekken. Denk aan ontspannen in een hotel in een populaire stad als Dubai of het groene Singapore waar u ook nog eens heerlijk kunt winkelen. Ontdek de bijzondere samensmelting van traditioneel en modern in Hong Kong. Geniet van de gastvrije Aziatische cultuur en het heerlijke eten. Of stop een paar dagen op de Cook Islands waar u eindeloos kunt genieten aan een hagelwit strand.

Sinds 1 april 2019 wordt de CO2 uitstoot van alle door ons gehuurde auto’s en geboekte vluchten gecompenseerd.

Ideaal om de lange vlucht te onderbreken

Stop overs

Bereikbaar voor al uw vragen

Kom eenvoudig met ons in contact voor persoonlijk advies

Geen vraag is te gek. Onze ervaren reisexperts zijn bereikbaar om u persoonlijk verder te helpen met uw droomvakantie naar Nieuw-Zeeland.

Bekijk de andere vliegklassen

Handige weetjes

Ontdek meer over reizen met familie

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.