Nz the old schoolhouse cottage family under5s very comfortable
Nz wanaka homestead 1 family very comfortable
Familie accommodatie in Charleston Nieuw-Zeeland
Nz rainforest retreat 1 family very comfortable
Nz the old schoolhouse cottage family under5s very comfortable
Nz wanaka homestead 1 family very comfortable
Familie accommodatie in Charleston Nieuw-Zeeland
Nz rainforest retreat 1 family very comfortable
Kleinschalig en uniek

Zeer comfortabele familie accommodaties in Nieuw-Zeeland

Wanneer u met uw familie reist, dan is een comfortabele accommodatie belangrijk. Voldoende ruimte voor jonge kinderen om te spelen en rond te rennen en voor oudere kinderen om te chillen. Nieuw-Zeeland heeft een ruime keuze aan uiteenlopende accommodaties. Van een farmstay waar de kinderen mogen helpen de dieren eten te geven tot een huis aan het strand of in de bush. Al onze accommodaties hebben we zelf geselecteerd. Hierdoor kunnen we altijd de accommodatie vinden die bij uw wensen past.

Geniet met uw gezin van ruimte en een prachtig uitzicht. Ruimte om gezellig bij elkaar te zitten voor een maaltijd, maar ook waar ieder z’n eigen plekje heeft. Neem de kinderen mee op ontdekkingstocht in het bos of spendeer een dag aan het strand. Rooster ‘s avonds marshmellows op het kampvuur en geniet ‘s ochtends van uw eerste kopje koffie op de veranda terwijl iedereen nog slaapt.

Meer te weten komen over onze accommodaties? Vraag onze reisadviseurs naar de mogelijkheden en maak uw persoonlijke keuze uit onze vele accommodaties.

Ontdek waarom kleinschalige accommodaties uw vakantie nog leuker maken.

Neem een kijkje in 10 van onze zeer comfortabele accommodaties voor familie

"Een van mijn favoriete kleinschalige accommodaties is die van Peter en Jenny. Zij zijn misschien wel de vriendelijkste mensen die ik ooit heb ontmoet."

Bart, Reisspecialist

Bekijk de andere type accommodaties

Bereikbaar voor al uw vragen

Kom eenvoudig met ons in contact voor persoonlijk advies

Geen vraag is te gek. Onze ervaren reisexperts zijn bereikbaar om u persoonlijk verder te helpen met uw droomvakantie naar Australië.

Handige weetjes

Ontdek meer over reizen met familie

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.