Nz mapua farm cottage outside family stays very comfortable
Nz mapua farm cottage sheep family stays very comfortable
Nz mapua farm cottage bedroom view family stays very comfortable
Nz mapua farm cottage picknick garden family stays very comfortable

Ontdek de omgeving van Abel Tasman National Park

Verblijf in een eigenzinnig huisje in Mapua, tussen de plaatsen Nelson en het Abel Tasman National Park. De cottage ligt op zeven hectare land dat hoort bij een boerderij. De kinderen zullen hier op het platteland genieten van alle speelruimte.

Maak kennis met de huisdieren van Adele en Roger

Uw hosts Adele en Roger wonen al meer dan 25 jaar in de regio en hebben daarom een schat aan kennis om met u te delen tijdens uw verblijf. Op de boerderij worden onder meer schapen, kippen en diverse vogels gehouden.

Bezoek de dorpjes in de omgeving

De gezellige dorpjes Mapua en Wharf liggen op vijf minuten afstand rijden. Hier vindt u onder meer cafés, restaurants, galeries en winkels. Voor een uitstekende fish en chips gaat u naar restaurant ‘Smokehouse’. Of breng een bezoek aan de de Golden Bear brouwerij en probeer hun ambachtelijke bieren.

Fiets de Tasman Great Taste Bike Trail en vaar naar Rabbit island

Een andere optie is om in de buurt de Nelson Tasman Great Taste Bike Trail per fiets te verkennen of de veerboot van Mapua naar Rabbit island te nemen en daar de ongerepte stranden te ontdekken.

Meer zeer comfortabele accommodaties

Nieuw-Zeeland met familie

Ontdek meer over reizen met uw gezin

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.