Nz owahngo farm lodge view family stays very comfortable
Nz owahngo farm lodge sheep family stays very comfortable
Nz owahngo farm lodge safari family stays very comfortable
Nz owahngo farm lodge nature family stays very comfortable

Ga op in de natuur in Wanganui National Park

In het Whanganui National Park staat een lodge, gelegen aan de oever van de Retaruke-rivier. Naast de prachtige omgeving kunt u hier genieten van een overvloed aan activiteiten. Van kleiduivenschieten, bush safari’s en paardrijtochten tot varen op een jet-boot, wandelen en mountainbiken.

De houten lodge biedt ruimte aan maximaal acht gasten verdeeld over drie slaapkamers. De hoge schuine plafonds bieden een overvloed aan natuurlijk licht, en een open woonkamer en keuken komen uit op uw eigen afgeschermde terras.

Quality time met uw familie

De afgelegen ligging maakt deze lodge extra bijzonder. Er is geen mobiel netwerk en wifi is alleen beschikbaar in het Blue Duck Café. De dichtstbijzijnde winkels liggen op een uur rijden, dus doe uw boodschappen vooraf, zodat u ’s avonds gezellig kunt barbecueën. Als u geen zin hebt om te koken, dan boekt u eenvoudig een diner in het café.

Moeder natuur

Uw hosts dragen moeder natuur een warm hart toe en zetten zich in voor de bescherming van bijzondere vogels zoals de kiwi en de blauwe eend. Hier vertellen zij u graag meer over.

Meer comfortabele accommodaties

Nieuw-Zeeland met familie

Ontdek meer over reizen met uw gezin

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.