Nz cloud nine 4 family luxury new
Nz cloud nine 3 family luxury new
Nz cloud nine 2 family luxury new
Nz cloud nine 1 family luxury new

Uitzicht over Oneroa Bay

Verblijf In het historische stadje Russell, waar u omgeven wordt door weelderige inheemse bush en uitkijkt over Oneroa Bay. Wordt wakker met het geluid van de oceaan. Het vakantiehuis is rustig gelegen en zo ontworpen dat u optimaal van het uitzicht kunt genieten. 's Nachts schuilt de kiwi-vogel hier in de struiken, dus met een beetje geluk spot u deze hier in het wild.

Gezinsvilla met zwembad

De villa is geschikt voor maximaal zes gasten, ideaal voor gezinnen dus. Ervaar de warme en gezellige sfeer in de woonkamer, keuken en eetkamer. Geniet vanaf het terras van het weidse uitzicht over zee en de kustlijn. Ontspan in de spa terwijl de kinderen spelen in het zwembad.

De magie van de Bay of Islands

Ervaar de magie van de Bay of Islands, dat bestaat uit meer dan 140 subtropische eilanden. Ontdek de afgelegen baaien, glooiende kustlijnen, kristalhelder water en zeedieren zoals dolfijnen. En aan het eind van een dag verkennen kunt u heerlijke fish and chips te bestellen aan de waterkant in Russell. Een plaatselijke favoriet.

Meer luxe accommodaties

Nieuw-Zeeland met familie

Ontdek meer over reizen met uw gezin

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.