Nz kaikoura tree house nature view family stays luxury
Nz kaikoura tree house mountain night family stays luxury
Nz kaikoura tree house livingroom fireplace family stays luxury
Nz kaikoura tree house bedroom family stays luxury

Ervaar het leven in een boomhut

De Wilson Familie, bestaande uit vijf broers en zussen, ontwierp en bouwde deze luxe lodge van unieke boomhutten. Ze zijn onderdeel van een hertenfokkerij aan de rand van Kaikoura. Het is de perfecte uitvalsbasis om de omgeving te verkennen en om de droom van de kinderen werkelijkheid te laten worden: zwemmen met dolfijnen.

Ontdek de omgeving

Ga er met de mountainbikes van de lodge op uit ontdek de Hapuku paden. Willen de kinderen graag leren surfen? Er is een goede surfspot in Mangamaunu. Zwem in de oceaan of neem een duik in het zwembad. Of ga er eens met een professional op uit en leer de kunst van het rivierkreeften vangen.

Droom van een boomhut

Op tien meter boven de grond, onder het bladerdak van inheemse bomen, bevindt zich uw unieke boomhut. Het is zeker geen gewone boomhut, maar een met alles wat u nodig heeft voor een comfortabel verblijf en met uitzicht op de inheemse bossen, de bergen en de kustlijn.

Wordt in de watten gelegd

Op de bovenverdieping bevindt zich u de master bedroom. Geniet gezamenlijk in de jacuzzi van een glas wijn. Dineer in het restaurant ter plaatse van verse lokale producten en lekkere Nieuw-Zeelandse wijn. Een plek waar u echt in de watten wordt gelegd.

Meer luxe accommodaties

Nieuw-Zeeland met familie

Ontdek meer over reizen met uw gezin

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.