Ervaar het leven in een boomhut


Slaap in een boomhut bij Kaikoura

Maak uw gezinsvakantie extra bijzonder met een verblijf in deze unieke boomhutten. Ze zijn onderdeel van een hertenfokkerij aan de rand van Kaikoura. Het is de perfecte uitvalsbasis om de omgeving te verkennen en om een droom van de kinderen werkelijkheid te laten worden: zwemmen met dolfijnen.

Ontdek de omgeving

Ga er met de mountainbikes van de lodge op uit en ontdek de Hapuku paden. Willen de kinderen graag leren surfen? Er is een goede surfspot in Mangamaunu. Zwem in de oceaan of neem een duik in het zwembad. Of ga er met een professional op uit en leer de kunst van het rivierkreeften vangen.

Droom van een boomhut

Op tien meter boven de grond, onder het bladerdak van inheemse bomen, bevindt zich uw unieke boomhut. Het is zeker geen gewone boomhut, maar een met alles wat u nodig heeft voor een comfortabel verblijf en vanwaar u uitzicht heeft op de inheemse bossen, de bergen en de kustlijn.

Word in de watten gelegd

Geniet in de jacuzzi of van een glas wijn op het terras. Dineer in het restaurant ter plaatse, met verse lokale producten en lekkere Nieuw-Zeelandse wijn. Een plek waar u echt in de watten wordt gelegd.

Meer luxe accommodaties

Nieuw-Zeeland met familie

Ontdek meer over reizen met familie

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.