Een villa aan de oevers van Lake Taupo


Uitzicht op baaien en bergen

Deze zelfstandige villa’s liggen aan de oevers van Lake Taupo, het grootste zoetwatermeer van Nieuw-Zeeland, en worden omgeven door de 58 hectare bos van Whakamoenga Point. Word wakker met een prachtig uitzicht over de baai van Lake Taupo en de bergenketens van Ruapehu, Tongariro, Ngauruhoe en Pihanga.

Een unieke ervaring

Wilt u in echt stijl aankomen bij uw accommodatie? Dan kunt u hier met een helikopter landen. Breng uw dagen door met een potje tennis of ga kajakken of zwemmen in de privé baai. Ontspan rondom uw villa, die voldoende ruimte biedt aan het hele gezin en geniet van het uitzicht vanaf uw terras. Neem een duik in uw eigen zwembad, steek de barbecue aan of bubbel in de spa.

Taupo

Taupo is een aantrekkelijke plek voor zowel avonturiers als voor kunst- en cultuurliefhebbers. Ook is dit de plek om traditioneel Maori-houtsnijwerk te ontdekken, te genieten van straatkunst en kennis te maken met glasblazen. Kortom, een ideale gezinsbestemming.

Meer luxe accommodaties

Nieuw-Zeeland met familie

Ontdek meer over reizen met familie

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.