Nz matakauri lodge 1 family luxury
Nz matakauri lodge 2 family luxury
Nz matakauri lodge 3 family luxury
Nz matakauri lodge 4 family luxury

Een wonderschoon uitzicht over de “Big Three”

Deze luxe lodge ligt aan de oevers van Lake Wakatipu en is de perfect gelegen om optimaal te genieten van de natuur en wandeltochten te maken. Vanaf hier heeft u bovendien prachtig uitzicht over de “Big Three” bergtoppen van The Remarkables, Cecil en Walter.

Ontspanning voor het hele gezin

Naast een overvloed aan natuur, bevindt u zich slechts op tien minuten rijden van de bruisende stad Queenstown: hoofdstad van avontuur en buitensport. Kom na een dag buiten heerlijk tot rust op uw buitenterras. Geniet van het uitzicht op de bergen terwijl de kinderen zich vermaken in het spa bad.

Prive kok inhuren?

Geen zin om te koken? Geen nood, bij deze lodge kunt u uw maaltijd door een privé kok laten verzorgen. Daarnaast is er ook een restaurant waar u dagelijks terecht kunt. Wilt u even helemaal ontspannen, geniet dan van een wellness behandeling, zoals een massage of schoonheidsbehandelingen. Daarnaast kunt u gebruik maken van gedeelde fitnessfaciliteiten en een infinity pool.

Meer luxe accommodaties

Nieuw-Zeeland met familie

Ontdek meer over reizen met uw gezin

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.