Nz cloud nine 4 family luxury new
Nz cloud nine 3 family luxury new
Nz cloud nine 2 family luxury new
Nz cloud nine 1 family luxury new
Nz cloud nine 4 family luxury new
Nz cloud nine 3 family luxury new
Nz cloud nine 2 family luxury new
Nz cloud nine 1 family luxury new

Oogstrelend uitzicht over Oneroa Bay


Spot een Kiwi

Verblijf bij het historische stadje Russell, waar u omgeven wordt door weelderige inheemse bush en uitkijkt over Oneroa Bay. Word wakker met het geluid van de oceaan en geniet met uw eerste kopje koffie van de dag van het uitmuntende uitzicht. 's Nachts schuilt de kiwi-vogel in de struiken, dus met een beetje geluk spot u die hier in het wild.

Gezinsvilla met zwembad

De villa is geschikt voor maximaal zes gasten, dus ook ideaal voor gezinnen. Ervaar de warme en gezellige sfeer van het huis, geniet buiten op het terras of ontspan in de spa terwijl de kinderen spelen in het zwembad.

De magie van de Bay of Islands

Ervaar de magie van de Bay of Islands, dat bestaat uit meer dan 140 subtropische eilanden. Ontdek de afgelegen baaien, glooiende kustlijnen, kristalhelder water en zeedieren zoals dolfijnen. En aan het eind van een dag verkennen kunt u heerlijke fish and chips te bestellen aan de waterkant in Russell. Een plaatselijke favoriet.

Meer luxe accommodaties

Nieuw-Zeeland met familie

Ontdek meer over reizen met familie

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.