Nz the point villas 1 family luxury
Nz the point villas 2 family luxury
Nz the point villas 3 family luxury

Prachtige uitzichten op baaien en bergen

Deze zelfstandige villa’s liggen aan de oevers van Lake Taupo, het grootste zoetwatermeer van Nieuw-Zeeland, en worden omgeven door de 58 hectare bos van Whakamoenga Point. Word wakker met een prachtig uitzicht over de baai van Lake Taupo en de torenhoge bergen Ruapehu, Tongariro, Ngauruhoe en Pihanga.

Een unieke ervaring

Wilt u in echt stijl aankomen bij uw accommodatie? Dan kunt u hier met de helikopter landen. Breng uw dagen door met een potje tennis of met kajakken en zwemmen in de privé baai. Uw villa is ontworpen om alle ruimte te bieden voor het hele gezin, met twee kingsize slaapkamers en twee ensuite badkamers.

Privé zwembad of dompel uzelf onder in het spabad

Ontspan samen in de woonkamer en keuken en geniet van het uitzicht over uw privé terras en eigen zwembad. Steek de barbecue aan of bubbel in het het spabad. Taupo is een aantrekkelijke plek voor zowel avonturiers als voor kunst- en cultuurliefhebbers. Ook is dit de juiste plek om traditioneel Maori-houtsnijwerk, straatkunst, glasblazen, houtsnijwerk en schilderijen te ontdekken. Kortom, een ideale gezinsbestemming.

Meer luxe accommodaties

Nieuw-Zeeland met familie

Ontdek meer over reizen met uw gezin

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.