Bijzondere reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland
Header Camper Car Nz

Reizen met een camping car in Nieuw Zeeland

Wilt u verblijven op de mooiste natuurcampings van Nieuw-Zeeland, maar wel net zo makkelijk rijden als met een gewone auto, slapen op het grootste bed op vier wielen en dat tegen een aantrekkelijke prijs? Dan zijn onze camping cars misschien wat voor u.

Het voordeel van rijden met een camping car is dat u er mee op onverharde wegen kunt komen, iets waar u met een grote camper niet voor bent verzekerd. Hierdoor wordt het mogelijk om mooie en unieke camp grounds, die ver van de massa liggen, te bereiken. U komt op plaatsen waar geen andere toeristen komen. Bijkomend voordeel van verblijven op kleinere camp grounds is dat u kennis kunt maken met de locals, die u graag voorzien van tips en adviezen. Camping cars kosten niet veel meer dan een normale huurauto, gebruiken evenveel benzine als een normale auto en op de camp grounds betaalt u dezelfde prijs als voor een tent.

Omdat een camping car zeer betaalbaar is kunt u tijdens uw rondreis ook enkele keren in een unieke accommodatie verblijven, bijvoorbeeld in een comfortabel vakantiehuis of een gezellige bed & breakfast waar uw host verhalen en tips met u deelt. Onze camping cars kosten tussen de 50 en 110 euro per dag inclusief all-inclusive verzekering, afhankelijk van hoe lang en wanneer u de camping car wilt huren.

Meer informatie kunt u vinden op onze camping car website http://www.meteencamper.nl of aanvragen via deze website.

Onze klanten beoordelen ons met een
9.4 10
Maak gebruik van onze lokale kennis
Informatie aanvragen Presentatiedag bezoeken
Of schrijf u in voor onze
e-mail nieuwsbrief