Nz crab cove cave view family length header
Nz air safari tekapo family primary adventure
Nz coromandel family length header
Nz crab cove cave view family length header
Nz air safari tekapo family primary adventure
Nz coromandel family length header
Een op maat gemaakte reis met familie

Hoe lang moet u uittrekken voor een vakantie naar Nieuw-Zeeland?

Nieuw-Zeeland wordt vaak geprezen om zijn schoonheid. Met zijn wisselende landschappen en ongerepte natuur is het alsof de mooiste plekken op aarde in dit ene land samen komen. Van ruige bergketens en fjorden tot natuurlijke heetwaterbronnen en verlaten zandstranden. Of u nu drie weken of drie maanden te besteden hebt, Nieuw-Zeeland is een avontuur voor het hele gezin. Om u te inspireren voor uw Nieuw-Zeeland-reis, hebben we een aantal voorbeeldreizen voor u samengesteld.

Hoe lang u moet uittrekken voor een reis naar Nieuw-Zeeland? Dat is helemaal afhankelijk van wat u allemaal wilt zien en uiteraard: hoeveel tijd u beschikbaar heeft.

Over hoeveel tijd beschikt u?

Selecteer wat het beste past bij uw behoeften

Heeft u vijf weken of meer om in Nieuw-Zeeland rond te reizen? Dan heeft u eindeloze keuzemogelijkheden en flexibiliteit. Het geeft u de kans om de diversiteit van het land echt te ervaren. Neem de tijd om adembenemende routes te rijden, dompel u onder in de Maori cultuur en breng tijd door in de natuur.

Afhankelijk van uw wensen kunt u er zelfs voor kiezen om Australië te bezoeken. Met haar prachtige natuur, ruige kustlijnen, eeuwenoude regenwouden, unieke wildlife en uitgestrekte steden is ook dit land een bezoek meer dan waard. Om meer te weten te komen over de mogelijkheden voor uw droomreis naar Nieuw-Zeeland en eventueel Australië, neemt u eenvoudig contact op met een van onze reisspecialisten.

Bekijk onze favoriete reizen en laat u inspireren

Bent u op zoek naar 'once in a lifetime' ervaringen? Deze reis is perfect voor een avontuurlijk gezin dat zin… lees meer

Wilt u één van de meest spectaculaire bezienswaardigheden en verborgen juweeltjes van Nieuw-Zeeland bezoeken? U… lees meer

Wilt u een familievakantie Down Under met de perfecte mix van luxe en natuur? Dan is deze reis perfect voor u.… lees meer

Bent u op zoek naar een gezinsvakantie in Nieuw-Zeeland boordevol actie? Dan is deze reis perfect voor u. Deze… lees meer

"Ik zou u adviseren om de tijd te nemen voor een rondreis door Nieuw-Zeeland. En als u beide eilanden wilt bezoeken, daar zeker zes weken voor uit te trekken."

Simone, Reisspecialist

Handige weetjes

Ontdek meer over reizen met familie

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.