Nz crab cove cave view family length header
Nz air safari tekapo family primary adventure
Nz coromandel family length header
Nz crab cove cave view family length header
Nz air safari tekapo family primary adventure
Nz coromandel family length header
Op maat gemaakte familiereizen Down Under

Hoe lang moet u uittrekken voor een vakantie naar Nieuw-Zeeland?

Nieuw-Zeeland wordt vaak geprezen om zijn schoonheid. Met zijn wisselende landschappen en ongerepte natuur is het alsof de mooiste plekken op aarde in dit ene land samen komen. Van ruige bergketens en fjorden tot natuurlijke heetwaterbronnen en verlaten zandstranden. Of u nu drie weken of drie maanden te besteden hebt, Nieuw-Zeeland is een avontuur voor het hele gezin. Om u te inspireren voor uw Nieuw-Zeeland-reis, hebben we een aantal voorbeeldreizen voor u samengesteld.

Hoe lang u moet uittrekken voor een reis naar Nieuw-Zeeland? Dat is helemaal afhankelijk van wat u allemaal wilt zien en uiteraard: hoeveel tijd u beschikbaar heeft.

Over hoeveel tijd beschikt u?

Selecteer wat het beste past bij uw behoeften

Wanneer u tussen de drie en vijf weken heeft voor uw reis naar Nieuw-Zeeland, dan heeft u de mogelijkheid om het land echt beter te leren kennen. Zonder stress en zonder haast. U kunt er voor kiezen om wat langer op dezelfde plaats te blijven of een langere route te rijden. U kunt de tijd nemen om even helemaal op te gaan in de ‘laid back’ cultuur van de Nieuw-Zeelanders.

Om tijd te besparen kunt u ervoor kiezen om binnenlandse vluchten te nemen. Zo ervaart u meer van de diversiteit van Nieuw-Zeeland. De mogelijkheden zijn eindeloos! Bent u benieuwd hoe uw reis eruit zou kunnen zien? Vraag het een van onze reisspecialisten. Zij helpen u graag uw plannen vorm te geven.

Bekijk onze favoriete reizen en laat u inspireren

Nieuw-Zeeland is vooral bekend om zijn vulkanische landschappen, met sneeuw bedekte bergen, oeroude bossen en… lees meer

Nieuw-Zeeland is een divers multicultureel land met een smeltkroes van culturen. Met een mix van Pacific, Maori,… lees meer

Bent u een actief gezin? Dan is deze reis iets voor u. Een perfecte combinatie van het Noorder- en Zuidereiland… lees meer

Deze reis is ideaal voor een gezinsvakantie om in contact te komen met de natuur van Nieuw-Zeeland. Kijk vol… lees meer

"In zes weken tijd kunt u veel van Nieuw-Zeeland zien. Met een ontspannen reistempo ervaart u het land en leert het kennen als een local."

Ilona, Reisspecialist

Handige weetjes

Ontdek meer over reizen met familie

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.