TravelEssence | Reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland | TravelEssence

Op maat gemaakte reizen naar Australië & Nieuw-Zeeland

Onze lokale kennis maakt het verschil.

Snel naar:

Wilt u een rondreis maken door Australië of Nieuw-Zeeland samengesteld naar uw persoonlijke wensen?

Wellicht heeft u al ideeën of misschien nog helemaal niet. Met onze lokale kennis optimaliseren wij voor u, maar voor al met u, de reis van uw dromen. Goed doordachte reisroutes, locaties weg van de massa en dan alles tot in de puntjes geregeld. Vertel ons uw ideeën en wensen, bij ons in Zeist of bij u thuis, gewoon wanneer het u het beste uitkomt.

Wij komen zelf uit Down Under, hebben er gewoond en uitgebreid gereisd. Samen met u brengen wij een handgeselecteerd aanbod van vluchten, kleinschalige accommodaties, natuur- en cultuuractiviteiten samen tot een onvergetelijke ervaring. Of u nu reist als koppel, alleen, met uw familie of als groep. Profiteer van scherpe tarieven en kennis over vliegen naar Australië en Nieuw-Zeeland.

Uw verblijf in Australië of Nieuw-Zeeland

Onze accommodaties in Australië en Nieuw-Zeeland zijn niet alleen een plek om te slapen maar ze zijn onderdeel van de onvergetelijke ervaring. Denk hierbij aan gezellige bed & breakfasts, romantische cottages, outback safaritenten, rustieke boerderijen, eco boomhutten, design hotels en fraai gelegen lodges. Geniet van de gastvrijheid van de locals en profiteer van hun tips en kennis die zij met u delen over de omgeving die niet te vinden zijn in de doorsnee reisgids.

Uw zekerheid

U bent niet alleen verzekerd van een geslaagde reis, maar wij zijn ook aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteiten Fonds. Tijdens uw reis zijn wij 24 uur per dag telefonisch bereikbaar.

Van Droom naar Realiteit

Nog steeds aan het wegdromen? Wij nodigen u graag uit om een van onze landenpresentaties te bezoeken en een indruk op te doen van wat u allemaal te wachten staat. Wilt u liever direct een persoonlijke afspraak maken met een van onze reisspecialisten? Neem dan contact met ons op.