Maak kennis met onze reisexperts

Simone

Mijn naam is Simone. Met mijn achtergrond in de reiswereld, is het niet heel gek dat ik ook het reisvirus te pakken heb gekregen. Ieder jaar wil ik graag weer een nieuwe bestemming van mijn bucketlist afstrepen.

In november 2018 ben ik naar Nieuw-Zeeland geweest. Dit land heeft absoluut een plekje in mijn hart gekregen. Wat een prachtige natuur. Ik vond het heerlijk om van de vele landschappen te genieten, zoals de ijzige fjorden, mooie baaien in het Abel Tasman National Park of het vulkanische landschap in omgeving Tongariro. Ieder stukje Nieuw-Zeeland is weer anders. De helikopter vlucht naar de gletsjer was voor mij toch wel een hoogtepunt. Als je op zo’n gletsjer staat is dat wel heel indrukwekkend.

Reisspecialist Simone bij de Fox Glacier
Op deze foto was ik aan het wandelen op de Fox Glacier. De ervaren gids liet ons in een paar uur tijd kennis maken met deze gletsjer en op sommige plekken was het genoodzaakt om door smallere doorgangen te kruipen.

Ik kijk er naar uit om mijn enthousiasme over Nieuw-Zeeland samen met u aan tafel te bespreken, zodat we voor u net zo’n mooie beleving kunnen samenstellen als dat ik heb gehad in Nieuw-Zeeland.

Contact opnemen met Simone? Bel dan +316-21336823

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.