Simone nieuw zeeland Fox Glacier
Simone nieuw zeeland Milford Sound
Simone nieuw zeeland central otago wine
Simone nieuw zeeland Overtocht naar Wellington
Simone nieuw zeeland Fox Glacier
Simone nieuw zeeland Milford Sound
Simone nieuw zeeland central otago wine
Simone nieuw zeeland Overtocht naar Wellington
Maak kennis met onze reisexperts

Simone

Hi! Ik ben Simone en werk met veel plezier bij TravelEssence als reisadviseur voor Nieuw-Zeeland. Na mijn studie ben ik voor langere tijd gaan reizen en toen is mijn passie voor reizen onstaan.

Mijn nieuwsgierigheid naar andere culturen en het avontuur dat reizen met zich meebrengt, maakt dat ik er geen genoeg van kan krijgen! In 2018 heb ik voor het eerst kennisgemaakt met Nieuw-Zeeland en was ik vastbesloten om hier nog eens terug te keren. Daarom ben ik blij deel uit te maken van het TravelEssence team. Zo kan ik iedere dag bezig zijn met het delen van mijn passie en bovendien krijg ik de kans jaarlijks Nieuw-Zeeland te bezoeken.

Reisspecialist Simone bij de Fox Glacier
Deze foto is genomen tijdens een wandeling op de Fox Glacier. Onze ervaren gids liet ons in een paar uur tijd kennis maken met deze gletsjer, waar we soms door smalle doorgangen moesten kruipen.

Afgelopen jaar heb ik Nieuw-Zeeland gecombineerd met de Cook eilanden. Ik blijf verbaasd door al het natuurschoon. Maar het zijn vaak de kleine dingen die een reis speciaal maken. Zo had ik echt een geluksmoment toen ik de zonsopkomst in Kaikoura meemaakte: een roze gloeiende hemel met de bergen op de achtergrond was echt een magisch moment.

Nieuw-Zeeland heeft zoveel mooie plekken! Aan de hand van uw interesses en wensen ga ik graag samen met u aan de slag om de mooiste locaties voor uw reis uit te zoeken. Bijvoorbeeld dat ene huisje waar u uw gordijnen opent en uitkijkt over een blauw meer of juist een bed & breakfast waar u bij de hosts mag aanschuiven voor een heerlijk lokaal diner en een Nieuw-Zeelands wijntje! Zeker omdat ik met warme herinneringen terugkijk op mijn eigen reizen vind ik het ontzettend leuk om u ook zo’n beleving te laten ervaren.

Contact opnemen met Simone? Bel dan +316-21336823

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.