Bart nieuw zeeland taranaki
Bart nieuw zeeland fiordland national park
Bart nieuw zeeland lake taupo
Bart australie kakadu
Bart nieuw zeeland taranaki
Bart nieuw zeeland fiordland national park
Bart nieuw zeeland lake taupo
Bart australie kakadu
MAAK KENNIS MET ONZE REISEXPERTS

Bart

Mijn baantje in de Outback bij een roadhouse op 1500km van Perth en 1000km van Alice Springs, midden in de Gibson Dessert nabij een Aboriginal dorp, staat in mijn geheugen gegrift. Wat een bijzondere cultuur, de kennis van het land bij de oorspronkelijke bevolking is ongekend

Uiteraard mocht een bezoekje aan Nieuw-Zeeland tijdens mijn eerste reis Down Under niet ontbreken. Nog geen 2 jaar later stond ik opnieuw aan de andere kant van de wereld om nu 2 maanden de westkust van Australië te ontdekken en daarna 12 maanden te wonen en werken in Nieuw-Zeeland. Mijn "home away from home" werd Queenstown, adrenaline hoofdstad van de wereld. Snowboarden in augustus blijft een vreemde gewaarwording.

Niet lang na mijn thuiskomst vond ik mijn passie en heb ik bijna 8 jaar lang backpackers mogen helpen om de reis van hun leven te plannen door deze twee fantastische landen. Nu bij TravelEssence stel ik iedere dag met volle overtuiging de meest fantastische reizen samen naar de mooie kant van de wereld.

Hinewai liet me Urewera National Park zien. Zij behoort tot de Tuhoe stam die nog steeds in Urewera woont. Het gebied is een belangrijke plek voor Maori’s. Tijdens deze tour heb ik enkele bomen mogen planten als onderdeel van het Tree Planting project

Ik laat u graag de unieke plekjes en originele excursies beleven waarbij het lokale contact voorop staat. Daarnaast kan ik al mijn reiservaring gebruiken in het adviseren van u als toekomstige Australië en Nieuw-Zeeland liefhebber. Want dat u verliefd gaat worden op één of beide landen is zeker!

Contact opnemen met Bart? Bel dan +316-55503425

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.