Op maat gemaakte reizen naar Australië & Nieuw-Zeeland

Onze lokale kennis maakt het verschil.

Droomt u van reizen door Australië of Nieuw-Zeeland?

Zoveel verschillende schitterende landschappen en lieve mensen, dat vindt u alleen in Australië en Nieuw-Zeeland. Als wij uw reis mogen organiseren, zult u ze zelf ontdekken. Op uw eigen tempo, precies zoals u het wilt. We hebben de keuze uit een kleine tweeduizend kleinschalige accommodaties, die we persoonlijk hebben bezocht en geselecteerd. Gerund door gastvrije locals, die met liefde hun verborgen stukje paradijs met u delen.

U verdient de vakantie van uw dromen

Wij hebben de kennis, de expertise en het lokale netwerk om uw reisdromen uit te laten komen. Alles wat u wenst wordt perfect geregeld. Van comfortabele vlucht tot accommodaties, van lokaal vervoer tot excursies. Van vertrek tot en met de terugkeer na een unieke reiservaring. Kortom: een reis speciaal voor u, die u nooit meer vergeet.

Down Under met TravelEssence: door de ogen van de locals

Wilt u het mooiste van Australië en Nieuw-Zeeland zien en beleven? Laat u dan adviseren door de locals. Wij komen er zelf vandaan en reizen met liefde regelmatig terug, op zoek naar nieuwe bestemmingen. Zo hebben we een netwerk opgebouwd van tegen de 2000 kleinschalige accommodaties en activiteiten. Gerund door gastvrije locals, die hun omgeving kennen als geen ander en de natuur met net zoveel zorg behandelen als hun gasten.

Wij kennen ontelbare geheime plekken die we u graag laten zien. We kunnen u er alles over vertellen. Bijvoorbeeld op onze landenpresentaties. U bent van harte welkom.

Om te beginnen luisteren wij naar u. En vooral: naar uw reisdromen. Wij nemen uitgebreid de tijd om uw verlanglijst zo compleet mogelijk in beeld te krijgen. We maken graag een afspraak met u; bij ons op kantoor of bij u thuis. Wat u het beste uitkomt.

Ons doel? Wij willen voor u de allermooiste vakantie van uw leven verzorgen.