Singapore airlines flights family hannah 2
Nz flights business class
Cathay pacfic food service soloflights business class exampletrips
Zorgeloos op reis met familie

Een comfortabele vlucht naar Nieuw-Zeeland

Een vliegreis naar Nieuw-Zeeland, het kan iets zijn waar u tegenop ziet. Zeker wanneer u met kinderen reist. De vliegreis is voor veel kinderen minstens zo spannend als de vakantie op zich. Geniet daarom van elk moment, want het grote avontuur begint al bij het inchecken! Het enige wat u van tevoren hoeft te bepalen is welke klasse u wilt vliegen. Maak gebruik van onze aantrekkelijke tarieven en tips, het maakt uw keuze zo veel eenvoudiger.

Welke klasse heeft uw voorkeur?

Selecteer wat bij u past

Begin uw reis goed en geniet van optimaal comfort tijdens uw vlucht naar Nieuw-Zeeland. Met een modern on-board entertainment systeem, extra bagageruimte, uitstekende catering en een zekere mate van privacy, landt u in Nieuw-Zeeland voor u er erg in heeft.

Geniet van persoonlijke service en een menukaart die bestaat uit verschillende gerechten, inclusief uitzonderlijke wijnen. Ook aan de kinderen wordt gedacht, met een aangepast menu en films en games voor elke leeftijd. Uiteraard kunt u ervoor kiezen om een langere tussenstop te maken. Zeker wanneer u met kinderen vliegt, raden wij dit aan. Ontspan in een comfortabel hotel, neem een douche, geniet van een maaltijd en stap weer verfrist op de volgende vlucht.

Sinds 1 april 2019 wordt de CO2 uitstoot van alle door ons gehuurde auto’s en geboekte vluchten gecompenseerd.

Ideaal om de lange vlucht te onderbreken

Stop overs

Nieuw-Zeeland ligt aan de andere kant van de aardbol, maar als u het ervoor over hebt, kunt u binnen 24 uur op uw… lees meer

Reizen is een van de grootste industrieën ter wereld. Veel mensen zijn voor hun levensonderhoud afhankelijk van… lees meer

"Mijn favoriete stad voor een stopover is Hong Kong, vanwege de combinatie van traditionele Chinese wijken en de moderne, westerse invloed."

Nicole, Reisspecialist

Handige weetjes

Ontdek meer over reizen met familie

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.