Nz cathay pacific mother son family under5s flights economy
Nz cathay pacific meal family adults flights premium ecomony
Nz arthurs pass road trip 6 family car header
Zorgeloos op reis met familie

Een comfortabele vlucht naar Nieuw-Zeeland

Met wie reist u?

Selecteer wat het beste past bij uw behoeften Reset

Een vliegreis naar Nieuw-Zeeland, het kan iets zijn waar u tegenop ziet. Zeker wanneer u met kinderen reist. De vliegreis is voor veel kinderen minstens zo spannend als de vakantie op zich. Geniet daarom van elk moment, want het grote avontuur begint al bij het inchecken! Het enige wat u van tevoren hoeft te bepalen is welke klasse u wilt vliegen. Maak gebruik van onze aantrekkelijke tarieven en tips, het maakt uw keuze zo veel eenvoudiger.

Welke klasse heeft uw voorkeur?

Selecteer wat bij u past

‘Sit back, relax and enjoy your flight’. Bedenk dat u morgen al in Nieuw-Zeeland kunt zijn. Geniet van een comfortabele vlucht met uw familie. Met stoelen naast elkaar of achter elkaar, net zoals u het graag wilt. We zijn gespecialiseerd in het uitstippelen van routes en stopovers die het beste aansluiten bij uw voorkeuren.

Geniet tijdens de vlucht van de on-board entertainment voorzieningen en catering. Ook aan de kinderen wordt gedacht, met een aangepast menu en films en games voor elke leeftijd. Uiteraard kunt u ervoor kiezen om een langere tussenstop te maken. Zeker wanneer u met kinderen vliegt, raden wij dit aan. Ontspan in een comfortabel hotel, neem een douche, geniet van een maaltijd en stap weer verfrist op de volgende vlucht.

Sinds 1 april 2019 wordt de CO2 uitstoot van alle door ons gehuurde auto’s en geboekte vluchten gecompenseerd.

Ideaal om de lange vlucht te onderbreken

Stop overs

Nieuw-Zeeland ligt aan de andere kant van de aardbol, maar als u het ervoor over hebt, kunt u binnen 24 uur op uw… lees meer

Reizen is een van de grootste industrieën ter wereld. Veel mensen zijn voor hun levensonderhoud afhankelijk van… lees meer

"Wilt u uw reis naar Nieuw-Zeeland nog comfortabeler maken? Dan stel ik voor om Premium Economy te vliegen. Het kost iets meer, maar dat is het meer dan waard!"

Nicole, Reisspecialist

Handige weetjes

Ontdek meer over reizen met familie

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.