Zorgeloos op reis met familie

Een comfortabele vlucht naar Nieuw-Zeeland

Een vliegreis naar Nieuw-Zeeland, het kan iets zijn waar u tegenop ziet. Zeker wanneer u met kinderen reist. De vliegreis is voor veel kinderen minstens zo spannend als de vakantie op zich. Geniet daarom van elk moment, want het grote avontuur begint al bij het inchecken! Het enige wat u van tevoren hoeft te bepalen is welke klasse u wilt vliegen. Maak gebruik van onze aantrekkelijke tarieven en tips, het maakt uw keuze zo veel eenvoudiger.

Economy Class

Economy Class biedt u alle comfort die u nodig heeft. Kies voor zitplaatsen naast elkaar, met een gangpad ertussen of achter elkaar, net wat u prettig vindt. Wanneer u met een baby vliegt, vraag dan bij het boeken een bassinet aan, zodat uw kind onderweg lekker kan liggen en slapen.

Vliegen met kinderen

Voor kinderen is een vlucht natuurlijk spannend. Gelukkig wordt er altijd aan hen gedacht. Met een aangepast menu, films en games voor elke leeftijd. Daarbij kunt u ervoor kiezen om een langere tussenstop te maken. Zeker wanneer u met kinderen vliegt, is dit aan te raden. Ontspan in een hotel, neem een douche, geniet van een maaltijd, ontdek de omgeving en stap weer verfrist op de volgende vlucht.

New Zealand airport Queenstown
Au hong kong stopover solo flights economy

Start uw vakantie goed

Kies reistijden die passen bij uw reisgezelschap. Vliegt u bijvoorbeeld met jonge kinderen, dan gaat u misschien met een nachtvlucht zodat de kinderen kunnen slapen. U maakt een langere tussenstop en wilt goede voorzieningen. Grotere kinderen willen misschien liever overdag vliegen om te genieten van een leuke film of het uitzicht bij het opstijgen en landen. Ze willen tijdens een tussenstop een nieuwe grote stad leren kennen of winkelen. De opties zijn eindeloos, dus u kunt altijd de vliegroute vinden die het best bij u past.

Laat uw reis samenstellen door specialisten

Het uitstippelen van de route die voor iedereen ideaal is, kan een ingewikkelde puzzel zijn. Daarom staan onze reisadviseurs altijd voor u klaar. Profiteer van hun kennis en ervaring bij het organiseren van reizen. Zij houden gemakkelijk het overzicht voor u, zodat u met een gerust hart aan boord van uw Economy Class vlucht stapt. Voor u het weet landt u in Nieuw-Zeeland.

Verschil Economy en Premium Economy

Naast Economy kunt u ook kiezen uit Premium Economy. Wanneer u met Premium Economy vliegt dan zijn de stoelen wat ruimer en groter dan in Economy, dus u kunt genieten van wat meer luxe en comfort. Bovendien is de Premium Economy vaak afgescheiden van Economy en Business Class.

"Wilt u uw reis naar Nieuw-Zeeland nog comfortabeler maken? Dan stel ik voor om Premium Economy te vliegen. Het kost iets meer, maar dat is het meer dan waard!"

Nicole, Reisspecialist

Hoe lang duurt de vlucht?

Het aantal uur dat uw vlucht naar Nieuw-Zeeland duurt, is afhankelijk van uw eerste bestemming, maatschappij en aantal tussenstops. Gemiddeld bent u zo'n 24 uur onderweg. Uw reis bestaat altijd uit twee vluchten met een overstap, er zijn geen directe vluchten naar Nieuw-Zeeland.

Ontdek een nieuwe stad tijdens een overstap

Een overstap van een paar dagen geeft u de kans om een compleet nieuwe omgeving te ontdekken. Denk aan een populaire stad als Dubai of het groene Singapore waar u heerlijk kunt winkelen. Ontdek de bijzondere samensmelting van traditioneel en modern in Hong Kong. Geniet van de gastvrije Aziatische cultuur en het heerlijke eten. Of stop een paar dagen op de Cook Islands waar u eindeloos kunt genieten aan het strand.

Sinds 1 april 2019 wordt de CO2 uitstoot van alle door ons gehuurde auto’s en geboekte vluchten gecompenseerd.

Ideaal om de lange vlucht te onderbreken

Stop overs

Bereikbaar voor al uw vragen

Kom eenvoudig met ons in contact voor persoonlijk advies

Geen vraag is te gek. Onze ervaren reisexperts zijn bereikbaar om u persoonlijk verder te helpen met uw droomvakantie naar Nieuw-Zeeland.

Bekijk de andere vliegklassen

Handige weetjes

Ontdek meer over reizen met familie

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.