SGR
ANVR
030 - 272 5335
www.travelessence.nl

Rondreizen Nieuw Zeeland

Tijdens uw reis door Nieuw Zeeland kunt u genieten van een rustig reistempo. U verblijft in unieke, kleinschalige accommodaties midden in het natuur omgeven met ruimte, rust en mooie uitzichten.

De landschappen met hun unieke flora en fauna zijn bijzonder indrukwekkend, maar ook de plaatselijke bevolking draagt bij aan het fijne gevoel van uw vakantie. Nieuw-Zeelanders zijn warme, vrolijke en eerlijke mensen die de kunst van het gastheerschap verstaan. Zij vinden het prachtig om verhalen te vertellen en hun gasten te amuseren.

Hieronder kunt u ideeën vinden om alvast inzicht te krijgen in de mogelijkheden voor uw Nieuw Zeeland rondreis. Deze gelden als voorbeeld en kunnen geheel naar uw wens worden aangepast. Wat u zult vinden in deze reisvoorbeelden is een rustig reistempo met meestal twee tot vier nachten per locatie en reisafstanden van twee tot vier uur rijden, zodat ook uw rijdagen plezierig zijn. Ook vindt u een ruim aanbod van bijzondere, kleine en gezellige accommodaties met vriendelijke gastheren en -vrouwen die graag hun kennis van de streek met u delen.

Elke rondreis naar Nieuw Zeeland wordt voor u persoonlijk georganiseerd, afgestemd op uw wensen, uw budget en uw gewenste niveau van comfort.

Individuele rondreizen in Nieuw Zeeland

Individuele rondreizen in Nieuw Zeeland

"Hello, you must be Agnes". Zo wordt een van onze klanten begroet als ze aankomt bij Awatuna Homestead aan de Westkust van Nieuw Zeeland. Zij reisde in haar eentje, maar ze voelde zich nergens alleen.
Reizen met z’n tweeën

Reizen met z’n tweeën

Droomt u samen al jaren over een reis naar Nieuw Zeeland? Of bent u misschien toe aan een bijzondere reiservaring met z’n tweeën? Uw reis door Nieuw Zeeland wordt compleet afgestemd op uw wensen. En ook op die van uw partner.
Reizen door Nieuw Zeeland met kinderen

Reizen door Nieuw Zeeland met kinderen

Tot nu toe hebben wij nog geen enkel kind ontmoet wat niet gek is op wilde dieren. Walvissen spotten, kangoeroes bekijken, koalaberen knuffelen of een zeehonden kolonie bezoeken? Kinderen zijn hier over het algemeen helemaal gek op.
Groepsreizen naar Nieuw Zeeland

Groepsreizen naar Nieuw Zeeland

Bent u van plan om Nieuw Zeeland te ontdekken als gezelschap? Misschien gaat u met twee of meer stellen, als grote familie of met een groep vrienden. Door heel Nieuw Zeeland heen hebben wij een ruime selectie van grote en comfortabele huizen op mooie locaties.
Stel zelf uw reis samen

Stel zelf uw reis samen

Geen enkele reis bij ons is hetzelfde. Samen, maar vooral met u, stellen wij een reis voor u op waarbij uw…
Nieuw Zeeland reizen

Nieuw Zeeland reizen

Nieuw Zeeland is een heerlijke vakantie land! Van indrukwekkende bergen en glooiende heuvellandschappen tot…
Vliegen naar Nieuw Zeeland

Vliegen naar Nieuw Zeeland

Als Nieuw Zeeland reisspecialist weten wij hoe u op de beste en meest relaxte manier naar Nieuw Zeeland kunt…
Ontdek Nieuw Zeeland

Ontdek Nieuw Zeeland

Menig reisgids en ervaren reiziger zegt het met overtuiging: Nieuw-Zeeland is één van de mooiste bestemming ter…
Reisinformatie Nieuw Zeeland

Reisinformatie Nieuw Zeeland

Reizen in Nieuw Zeeland is een onvergetelijke ervaring. De landschappen met hun unieke flora en fauna zijn…
Reiservaringen Nieuw Zeeland

Reiservaringen Nieuw Zeeland

Hoor van anderen wat de hoogtepunten van hun Nieuw Zeeland reis waren.