Nz tongariro alpine crossing friends length header
Nz air safaris grand traverse friends best time
Nz elm tours dunedin friends length header
Nz greystone winery friends length header
Nz tongariro alpine crossing friends length header
Nz air safaris grand traverse friends best time
Nz elm tours dunedin friends length header
Nz greystone winery friends length header
Een op maat gemaakte reis met vrienden

Hoe lang moet u uittrekken voor een vakantie naar Nieuw-Zeeland?

Nieuw-Zeelanders houden er over het algemeen van het rustig aan te doen. En dat is precies wat wij u ook adviseren tijdens uw vakantie. Want zeg nu zelf, het is toch heerlijk om niet te hoeven haasten. We adviseren u daarom minimaal twee of drie nachten op dezelfde plek te verblijven. Ter inspiratie hebben we een aantal voorbeeldreizen voor u samengesteld, zodat u een idee kunt krijgen wat de mogelijkheden zijn.

Hoe lang u moet uittrekken voor een reis naar Australië? Dat is helemaal afhankelijk van wat u allemaal wilt zien en uiteraard: hoeveel tijd u beschikbaar heeft. Maar een ding is zeker: een vakantie, ook ver van huis, is geen race om zoveel mogelijk te zien, maar een tijd om samen avonturen te beleven en genieten.

Over hoeveel tijd beschikt u?

Selecteer wat het beste past bij uw behoeften

Wanneer u tussen de drie en vijf weken heeft voor uw reis naar Nieuw-Zeeland, dan heeft u de mogelijkheid om het land echt beter te leren kennen. Zonder stress en zonder haast. U kunt er voor kiezen om wat langer op dezelfde plaats te blijven of een langere route te rijden. Een vakantie, ook ver van huis, is geen race om zoveel mogelijk te zien, maar een tijd om samen avonturen te beleven en genieten.

Om tijd te besparen kunt u ervoor kiezen om binnenlandse vluchten te nemen. Zo heeft u minder reistijd, terwijl u meer van de diversiteit van Nieuw-Zeeland kunt ervaren. Of u nu kiest voor glamping midden in de natuur of wilt zeilen op zee, wij hebben de activiteiten en accommodaties gevonden die bij uw wensen passen.

Bekijk onze favoriete reizen en laat u inspireren

Wilt u een aantal van de grootste hoogtepunten van Nieuw-Zeeland bezoeken? Dan is deze reis iets voor u. Een… lees meer

Duik diep in de ware schoonheid van Nieuw-Zeeland, op een minder bereisde maar daarom niet minder fascinerende… lees meer

Dompel uzelf onder in de cultuur van Nieuw-Zeeland

4-weekse reis van Wellington naar the Bay of Islands

Nieuw-Zeeland is een divers multicultureel land met een smeltkroes van culturen. Met een mix van de Pacific,… lees meer

Ontdek Nieuw-Zeeland, een natuurwonderland

4-weekse reis over het Zuidereiland

Nieuw-Zeeland is vooral bekend om zijn vulkanische landschappen, met sneeuw bedekte bergen, oeroude bossen en… lees meer

"In zes weken tijd kunt u veel van Nieuw-Zeeland zien. Met een ontspannen reistempo ervaart u het land en leert het kennen als een local."

Ilona, Reisspecialist

Handige weetjes

Ontdek meer over reizen met vrienden

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.