Nz tongariro alpine crossing friends length header
Nz air safaris grand traverse friends best time
Nz elm tours dunedin friends length header
Nz greystone winery friends length header
Nz tongariro alpine crossing friends length header
Nz air safaris grand traverse friends best time
Nz elm tours dunedin friends length header
Nz greystone winery friends length header
Een op maat gemaakte reis met vrienden

Hoe lang moet u uittrekken voor een vakantie naar Nieuw-Zeeland?

Nieuw-Zeelanders houden er over het algemeen van rustig aan te doen. En dat is precies wat wij u ook adviseren tijdens uw vakantie. Want zeg nu zelf, het is toch heerlijk om niet te hoeven haasten. We adviseren u daarom minimaal twee of drie nachten op dezelfde plek te verblijven. Ter inspiratie hebben we een aantal voorbeeldreizen voor u samengesteld, zodat u een idee kunt krijgen wat de mogelijkheden zijn.

Hoe lang u moet uittrekken voor een reis naar Australië? Dat is helemaal afhankelijk van wat u allemaal wilt zien en uiteraard: hoeveel tijd u beschikbaar heeft. Maar een ding is zeker: een vakantie, ook ver van huis, is geen race om zoveel mogelijk te zien, maar een tijd om samen avonturen te beleven en genieten.

Over hoeveel tijd beschikt u?

We adviseren u om minimaal twee à drie weken uit te trekken voor uw reis naar Nieuw-Zeeland. Zo kunt u op een ontspannen tempo reizen en verschillende regio’s verkennen. In twee tot drie weken tijd adviseren wij u om te kiezen om het Noorder- of het Zuidereiland te bezoeken. Zo heeft u de tijd om veel te zien, terwijl u toch een rustig tempo aan kunt houden.

In korte tijd leert u de diversiteit van het land kennen met zijn verschillende landschappen en eigenschappen. Daarnaast heeft u de tijd om te genieten van het contact met uw hosts en om, naast de highlights, ook eens een alternatieve route te kiezen of om zelf op ontdekking uit te gaan.

Bekijk onze favoriete reizen en laat u inspireren

Ontdek de verborgen juweeltjes van Nieuw-Zeeland

3-weekse reis op het Noordereiland

Wilt u dichter bij diverse inheemse cultuur van Nieuw-Zeeland komen? Deze reis is dan perfect voor u. Ontdek de… lees meer

Wilt u de culinaire hoogstandjes van Nieuw-Zeeland proeven terwijl u omgeven bent door ongerepte natuur? Deze reis… lees meer

Verken de ongetemde wildernis van Nieuw-Zeeland

3-weekse reis van Otago Peninsula naar Auckland

U begint in het zuiden, waar het landschap weids is. Dunedin, Otago Peninsula en de Catlins bieden ruige… lees meer

Wilt u in een ontspannen tempo een aantal hoogtepunten van het Zuidereiland bezoeken? Tijdens deze reis ziet u… lees meer

"Ik zou u adviseren om tussen de drie en vijf weken in Nieuw-Zeeland te verblijven. Neem uw tijd om elke plaats die u aandoet echt te ervaren."

Ben, Reisspecialist

Handige weetjes

Ontdek meer over reizen met vrienden

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.