nz-geraldine-lodge-outside-view-partner-accommodation-comfortable
Nz maple lodge 3 friends very comfortable
Nz charleston holiday home living area view friends stays comfortable
Nz lodge 9 4 friends comfortable
nz-geraldine-lodge-outside-view-partner-accommodation-comfortable
Nz maple lodge 3 friends very comfortable
Nz charleston holiday home living area view friends stays comfortable
Nz lodge 9 4 friends comfortable
Kleinschalig en uniek

Comfortabele accommodaties in Nieuw-Zeeland voor vrienden

Geniet tijdens uw reis door Nieuw-Zeeland van de hartverwarmende gastvrijheid van uw lokale hosts. Leer meer over de ontspannen levensstijl van de Kiwi’s en kom meer te weten over de omgeving waar u verblijft. Al onze accommodaties zijn door ons persoonlijk geselecteerd en we onderhouden nauw contact met de eigenaren. Hierdoor kunnen we altijd de accommodatie vinden die bij uw wensen past.

Geniet van het ultieme vakantiegevoel van een comfortabele accommodatie. Een plek waar u zich thuis voelt en echt kunt ontspannen. Waar u door de natuur wordt omringt en waar een prachtige wandelroute al bij uw deur begint. Waar u contact heeft met de locals en van dichtbij kennismaakt met de Kiwi levensstijl en cultuur. Denk aan een kleinschalig hotel aan de rand van een meer, een bed & breakfast omringt door bergen, of glamping midden in de natuur.

Neem een kijkje in 8 van onze comfortabele accommodaties voor vrienden

"We wonen in een klein stukje paradijs, door natuur omgeven. Gelegen aan het strand, aan de Tasman Sea en omringt door authentiek Nieuw-Zeelandse bushlandschap."

Hosts, Jan en Stephen

Bekijk de andere type accommodaties

Bereikbaar voor al uw vragen

Kom eenvoudig met ons in contact voor persoonlijk advies

Geen vraag is te gek. Onze ervaren reisexperts zijn bereikbaar om u persoonlijk verder te helpen met uw droomvakantie naar Australië.

Handige weetjes

Ontdek meer over reizen met vrienden

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.