AUS - couple - Ruben & Deveney #1

Ruben & Deveney in Australië

Een droom die werkelijkheid is geworden. Eén land en zoveel diversiteit. Van de fascinerende en bruisende steden, de prachtige Great Ocean Road, de vele mooie nationale parken tot de bijzondere onderwaterwereld van the Great Barrier Reef waarin we hebben mogen snorkelen. We mogen natuurlijk de krokodillen, kangoeroes en koala’s niet vergeten. Heel erg bijzonder om deze in het wild te zien!

'Het was een reis vol met hoogtepunten. We hebben zoveel moois en bijzonders kunnen zien. Dit is een reis die we nooit zullen vergeten!'

In drie weken tijd hebben we enorm veel moois van Australië mogen zien. Eigenlijk voelde het aan als twee vakanties binnen één land: de eerste week waarin we Melbourne, The Great Ocean Road en Adelaide hebben bezocht en de laatste twee weken waarin we vanuit Darwin en Cairns veel bijzondere plekken hebben bezocht en kennis hebben gemaakt met het land van de oorspronkelijke bevolking van dit prachtige land: de Aboriginals.

Kangaroo gespot!
Poseren bij de Great Ocean Road

Misschien lag het aan het temperatuurverschil dat het aanvoelde als twee vakanties. Tijdens de eerste week is het vriespunt een enkele keer bereikt en daarna is de temperatuur niet verder gedaald dan 25 graden.

Het was een reis vol met hoogtepunten. We hebben zoveel moois en bijzonders kunnen zien. Dit is een reis die we nooit zullen vergeten.

Meer reisverhalen

Onze reis begon in Adelaide, waar we jammer genoeg maar één nacht konden verblijven. Van Adelaide vertrokken we in… lees meer

Wij zijn voor de tweede keer naar Australië geweest en wederom met TravelEssence. De reden is eenvoudig; ze kennen… lees meer

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.