AUSNZ review kees en angela8
AUSNZ review kees en angela3 1
AUSNZ review kees en angela9
AUSNZ review kees en angela5
AUSNZ review kees en angela8
AUSNZ review kees en angela3 1
AUSNZ review kees en angela9
AUSNZ review kees en angela5

Kees & Angela in Australië en Nieuw-Zeeland

Al jaren dromen wij ervan om een lange reis “Down Under” te maken.

Via een familielid (die eerder een reis via TravelEssence gemaakt heeft) zijn wij enthousiast gemaakt en op de vakantiebeurs hadden we op de stand van TravelEssence een leuk gesprek met Andrew Morton die ons zo nog enthousiaster maakte.

We hebben optimaal genoten!
Uiteraard hebben we koala's gezien in Australië

De eerste stap werd gezet en er werd een afspraak met Marie-Cecile gemaakt bij ons thuis, waar we onder het genot van een bakkie koffie en met onze wensen een plan maakte die door haar vlug en professioneel in een keurig reisplan werd omgezet. Daar stond het in de mail met foto’s erbij ONZE reis! Met wat aanpassingen hebben we daar volmondig JA op gezet en de voorpret kon gaan beginnen, zonder de stress en tijdsdruk van alles zelf te regelen.

In januari was het zover en zijn we aan de lange oversteek begonnen, met een fijne lange tussenstop in Singapore kwamen we aan in Brisbane waar we de auto ophaalde en naar de eerste accommodatie reden bij Paul & Craig, een beter begin hadden wij ons niet kunnen wensen. Wat zijn we daar verwend met een prachtige rustige plek én heerlijk eten!

En vanaf daar werd onze reis in de dezelfde lijn doorgezet. Iedere accomodatie had voor ons een WAUW-effect en de hosts droegen er op hun eigen manier een steentje aan bij.

"We hoefde ons vaak alleen maar voor te stellen en bij het horen van onze namen was alles in kannen en kruiken."

Kees en Angela
De natuur is zó mooi!
De magische sterrenhemel bij Lake Tekapo

Zoals in Hervey Bay: de enthousiaste Jonathan, in de Barossa-Valley de zorgzame Sandra met haar heerlijk zelfgebakken brood, in Lake Tekapo de Zwitserse Zita en Walter waar niets teveel voor was, in Luggate Fran & Frankie die ons voorzagen van goede tips in de regio, in Kaikoura de lieve Jessie die ons liet genieten van haar fantastische huis, in Mapua de levenslustige Lynne & Peter waar we genoten hebben in hun jacuzzi, in Raetihi de lieve Alison & Ron die ons het gevoel gaven dat we logeerde bij opa en oma, in Opononi de artistieke Candy die op haar berg een fantastische plek gecreëerd heeft, we kunnen zo nog even doorgaan want iedereen deed, op eigen manier, hun best om het ons naar de zin te maken. Het was geweldig!

Zowel Australië....
...als Nieuw-Zeeland zijn indrukwekkend!

We hebben ook genoten van de leuke, informatieve, actieve en soms spectaculaire activiteiten, zoals kanoën door de Noosa Everglades, fietsen door Sydney en Melbourne, de fantastische overnight cruise door de Doubtfull Sound, in Makaroa de spectaculaire helicoptervlucht én de tour met een jetboot en nog veel meer!

Verder was alles in de puntjes geregeld, de huurauto’s, de (binnenlandse en buitenlandse) vluchten en de overtochten met ferry’s. We hoefden ons vaak alleen maar voor te stellen en bij het horen van onze namen was alles in kannen en kruiken.

We hebben drie maanden in een heerlijke bubbel doorgebracht in het fantastische Australië & Nieuw Zeeland en zoals we hoopten werd het een onvergetelijke droomreis waar we nog lang van kunnen nagenieten.

Dankjewel voor jullie leuke en geweldige werk!!

Lees meer reisverhalen