Jessica en Johan4
Aus nsw sydney2
Jessica en Johan1
Jessica en Johan4
Aus nsw sydney2
Jessica en Johan1

Jessica en Johan in Australië

Onze reis was een eerste kennismaking met Australië, een onvergetelijke ervaring!

Wij wilden de tijd nemen om alles ook echt in ons op te nemen, dus we hebben de reis (van vijf weken) beperkt tot de steden Sydney, Melbourne en Adelaide en gebieden daaromheen en we verbleven overal minimaal twee nachten.

Mensen voor de Sydney Harbour Bridge
Bij de Sydney Harbour Bridge

In de grote steden zaten we in hotels op ideale locaties en al onze B&B’s en cottages tussen de grote steden in hadden iets bijzonders te bieden. Hoogtepunten waren de gastvrijheid in Currajong Retreat, de heerlijke diners bij The Church House, het uitzicht op de oceaan bij BlueSeas Beachhouse, het idyllische cottage Yelki by the Sea en de kangoeroes in Baroka Downs. Bijzondere ervaringen vonden wij de rondrit door de Blue Mountains en de boottocht bij Wilsons Promontory, maar een privé helikoptervlucht boven de Grampians was wel (letterlijk) het hoogtepunt!

Mensen bij de Blue Mountains in Australië
Bij de prachtige Blue Mountains
Mensen bij een helikopter in Australië
Een helikoptervlucht over de Grampians: een aanrader!

De hele reis was door TravelEssence voor ons persoonlijk op maat gemaakt en tot in detail voorbereid. Op alle locaties waren er van tevoren excursies geregeld. Daarbij waren we vooraf goed geïnformeerd over de mogelijkheden en aanraders van elke plaats. Van de voorbereiding tot en met de thuisreis was het een geweldige ervaring die smaakt naar meer!

Mensen bij een strand in Australië

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.